Крохмаль тапіоковий
INCI: Tapioca Starch
Зовнішній вигляд: сипучий порошок майже білого кольору
Запах: без запаху
Розчинність: в воді створює гідроколлоїд, змішується з оліями
Дозування: до 100%
Режим вводу: додавати до крему після процесу емульгування (фаза охолодження приблизно до 45°C)
Збереження: в сухому місці в щільно закритій тарі
Термін придатності: 10.27
Країна: Германія
Крохмаль тапіоки отримують із витяжки кореню маніоки (Manihot esculenta). У фітотерапії з коріння роблять припарки та наносять на шкіру для лікування шкірних подразнень.
Тапіоковий крохмаль високої якості, змішується з різними оліями, з водою створює гідроколлоїд. Завдяки високій абсорбції масел всі ваші емульсіїї будуть більш стабільними та менш жирними. Крім того, тапіоковий крохмаль має дуже гарну сенсорику, придає емульсіям оксамитового відчуття. Це добре поглинаючий порошок, який надає кремам шовковисту текстуру і допомагає зменшити жирність натуральних масел. Він має дуже тонку, бархатисту м'яку текстуру, а його поглинаючі властивості роблять його чудовою основою для пудр для тіла та сухих шампунів. Тапіоковий крохмаль дуже добре поєднується із іншими видами кромалів та сіліки.
Режим вводу
Оскільки нативний крохмаль чутливий до термічної обробки у водній суспензії, його слід додавати до крему після процесу емульгування (фаза охолодження приблизно до 45°C).
Застосування
- сонцезахисна та декоративна косметика;
- різноманітні денні емульсії
- маски, скраби, гелі;
- декоративні пудри;
- сухі та тверді шампуні.