Білий віск

На складі

 

Артикул: Watfo0004b0
Доступність: Доступно
Виробник: Германия
Вибрати вагу:
Ціна:
44,00 Грн
Оповещение:
Оповещение

Білий віск

INCI: Cera alba

Зовнішній вигляд: білі крапельки
Дозування: 0,5-50%
Режим введення: масляну фазу
Температура плавлення: 70-75° С
Розчинність: в оліях та інших ліпідах
Кислотне число: 18.2 мг КОН/г
Ефірне число: 79 мг КОН/г
Число омилення: 97 мг КОН/г
Умови зберігання: зберігати в темному місці, при кімнатній температурі
Термін придатності: 05.26

Вибілений віск ідеально підійде алергікам, у яких алергія на мед, пилок і, відповідно, на жовтий віск. Білий віск одержують шляхом вилучення різних фракцій, які викликають алергічну реакцію. Всі інші фізичні та косметичні функції у нього такі самі, як у звичайного воску. Білий віск, я особисто використовую для стабілізації зворотних емульсій, для поліпшення тактильних якостей зворотних емульсій. Білий віск надає зворотним емульсіям велику еластичність та прибирає "пластилінове відчуття". Також білий віск підходить для створення різних мазей, бальзамів, помад, блисків для губ, масажних свічок тощо.

Країна: Німеччина

MmQwYjhhY
Оповещение
Watch DOG


Сообщить по электронной почте при изменении:


       когда цена падает ниже Грн

        когда товар будет в наличии


Введите ваш e-mail: