HOSTAPHAT® KL 340 D
INCI name: Trilaureth-4 Phosphate
Зовнішній вигляд: рідина прозорого кольору
Розчинність: у оліях, змішується з гіцерином
Дозування: зазвичай 0,5-3%
Значення pH (1% емульгатора у воді): 6.5 – 7.5
HLB: 14
Способи вводу: докладніше в описі
Зберігання: при кімнатній температурі, у темному місці
Термін придатності: 04.25
Hostaphat KL® 340 D хоч і має незрозумілі інки, насправді є природним емульгатором, його одержують етоксилюванням природного спирту C12/14 реакцією з H3PO4 з подальшою нейтралізацією NaOH. H3PO4 – ортофосфорна кислота (отримують при окисленні фосфору).
Hostaphat KL® 340 D – дуже ефективний емульгатор O/W. Його високе значення HLB дозволяє створювати емульсії з полярними оліями та ультрафіолетовими фільтрами. Завдяки цьому емульгатору ви можете виготовляти прозорі масляні гелі з невеликою водною фазою. Для отримання високостабільних емульсій достатньо малої кількості емульгатору (потрібно розраховувати на яку кількість масел/олій/жирної фази ви його берете - докладніше ТУТ, і ТУТ з повним описом і технологією приготування. Оскільки Hostaphat® KL 340 D є рідким при кімнатній температурі, лосьйони та креми можуть готуватися холодним та гарячим способом. Креми на Hostaphat® KL 340 D мають високий ступінь поглинання шкірою без залишку і блиску. Також його часто використовують як со-емульгатор для стабільності W/O емульсій. На ньому також виходять шикарні спреї для волосся та тіла, сироватки та молочко. Дуже добре допомагає стабілізувати ліпосомальні емульсії.
Переваги:
Природний емульгатор
Дозволяє робити тонкі спреї (без забивання сопла)
Миттєве поглинання шкірою незалежно від %% введення олій
Дозволяє робити прозорі масляні гелі та легкі кремові емульсії, які миттєво поглинаються шкірою
Глянцевий промисловий вигляд косметичних засобів
Холодний та гарячий спосіб приготування
Стабілізатор та диспергатор для сонцезахисних кремів/молочка/спреїв
І звичайно, краще можна зрозуміти способи приготування емульсій на прикладах, почну з найлегших, і поступово перейду до складніших складів. Хоча, найважчий спосіб займе у вас максимум 1 година часу, це зі збіркою компонентів, нагріванням і власне, приготуванням. Рецепти ТУТ і ТУТ.



Країна: Швейцарія