Главная »Масла» Олія зеленої кави нераф.


        

Олія зеленої кави нераф.

На складі

 

Артикул: oilgrcof180921
Вибрати вагу:
Ціна:
78,00 Грн
Оповещение:
Оповещение

в корзину:
  шт.  

Олія зеленої кави нераф.

INCI: Coffea Arabica (Coffee) Seed Oil

Ботанічна назва: Coffea arabica L. (green coffee) seed oil
Дерево: Coffea arabica L.
Синоніми: Coffea arabica (green coffee) seed oil, Creen coffee seed oil, Creen coffee been oil
Плоди: зерна
Спосіб отримання: холодне пресування зерен кави
Зовнішній вигляд: зелена або жовто-зелена рідина з характерним запахом
Дозування: до 100%
Щільність (при 20 ° С): 0,916> 0,900-1,050
Показник заломлення (при 20 ° С): 1,472> 1,450-1,490
Містить: жирні кислоти, стеарини, токофероли, віск, сквален
Зберігати: в прохолодному темному місці, без доступу повітря і прямих сонячних променів або в холодильнику, в щільно закритій тарі
Термін придатності: 10.24

Підходить для веганів та вегетаріанців. Cruelty-Free!

Нерафінована олія зеленої кави має цінний та корисний склад, у ній багато жирних кислот та біоактивних речовин, таких як кофеїн, гіалоуранова кислота, вітаміни В1, В2, РР, С, Е, токофероли, алкалоїди, білки, вуглеводи. Олія має тривалий зволожуючий ефект і застосовується в косметичних цілях для шкіри обличчя та рук. Має м'який і в той же час терпкий запах. Уповільнює процес старіння шкіри та підходить для сухої та нормальної шкіри. Має антиоксидантну та антисептичну дію, а також сприяє процесу регенерації шкіри. Це масло чудово живить шкіру, волосся та нігті. Також воно є ефективним антицелюлітним засобом і засобом від розтяжок, оскільки стимулює розщеплення жирів, відновлює еластичність шкіри на проблемних ділянках і сприяє виведенню токсинів. Може застосовуватися як для обличчя, так і для тіла. Легка текстура дозволяє наносити її навіть на ніжну шкіру навколо очей. Воно розгладжує зморшки та покращує роботу сальних залоз, звужує пори, матує шкіру та повертає їй здоровий зовнішній вигляд. Також масло ефективно діє на шкіру при подразненнях, ранках, акне, екземі, висипу вугрів. Дане масло може включатися до складу масок і різних засобів догляду за волоссям. Усуває сухість і ламкість волосся, повертає їм здоровий блиск, живить та зволожує волосся. Воно, також часто використовується як засіб для догляду за нігтями. При втиранні в кутикулу стимулює ріст нігтів, зміцнює їх та оздоровлює. Одна з ефективних властивостей олії – це здатність зменшувати пошкодження шкіри внаслідок негативного впливу ультрафіолетових випромінювань та променів UVB, які викликають еритему.

Косметичні властивості:

надає шкірі ефективний оздоровчий вплив: активізує обмінні процеси, зокрема жировий та водний обмін, пом'якшує та захищає епідермальний шар;
підвищує еластичність, зволожує та розгладжує шкіру;
перешкоджає старінню шкіри;
має протизапальні властивості;
є потужним антиоксидантом;
має антицелюлітну дію;
має природний захист від ультрафіолетового випромінювання і є популярним інгредієнтом у сонцезахисній косметиці.
зміцнює волосся.


Застосування у косметиці:

Олія зеленої кави може використовуватися в різних кремах та лосьйонах. Може широко використовуватися в засобах догляду за шкірою, що старіє. Ефективно для сонцезахисних кремів та засобах після засмаги, включаючи і дитячі засоби. Може бути включено до складів лікувально-профілактичних кремів, наприклад в антицелюлітні препарати, а також у косметичні засоби для догляду за областю очей. Застосовується для масажу, наприклад кілька крапель масла круговими рухами втерають у шкіру. Входить до складу шампунів, бальзамів, масок для волосся. Олію зеленої кави ефективно використовують для догляду за руками і нігтями. Чиста олія кави або її суміш з іншими оліями у співвідношенні 1:1 використовують для змащування нігтів, масажу нігтьового ложа та шкіри рук 1-2 рази на день.

Країна: Великобританія

MDY4OGVm
Оповещение
Watch DOG


Сообщить по электронной почте при изменении:


       когда цена падает ниже Грн

        когда товар будет в наличии


Введите ваш e-mail: