L22

На складі

 

Артикул: e811g00
Доступність: Доступно
Вага: -
Виробник: США
Вибрати вагу:
Ціна:
129,00 Грн
Оповещение:
Оповещение

L22

INCI: Jojoba Oil/Macadamia Seed Oil Esters (and) Squalene (and) Phytosteryl Macadamiate (and) Phytosterols (and) Tocopherol

Зовнішній вигляд: в'язка рідина при температурі вище 25°С, нижче 25°С – пастоподібна маса
Колір: від безбарвного до оливкового
Запах: практично не відчутний
Розчинність: у оліях
Походження: 100% рослинне
Режим введення: в гарячу масляну фазу, іноді помішувати до повного розчинення частинок стеролів, витримує нагрівання до 100°С протягом 1,5 годин
Дозування: 3 – 20%
Збереження: в темному місці при температурі від 0 - 25°С
Термін придатності до: 04.25

Підходить для веганів та вегетаріанців. Cruelty-Free!


Шкіра – найбільший за площею орган у нашому організмі. Вона покриває всю поверхню тіла та виконує безліч функцій. Площа шкірного покриву людини сягає 2 м2, маса шкіри сягає 3 кг.
Ліпіди шкіри є різноманітною групою природних сполук: гліцериди жирних кислот, складні ефіри воску, сквален, жири, токофероли, стероли, тритерпенові спирти та ін., що зустрічаються у всіх тварин тканинах. Вони є будівельним матеріалом клітинних мембран, зокрема бар'єрного шару шкіри людини. Шкірні ліпіди різних типів присутні у різних кількостях. Дослідження показують, що відносне співвідношення кожного типу ліпідів змінюється залежно віку. Наприклад, чим старша шкіра, тим більше вона містить восків, на шкоду іншим ліпідам. Тому L22 був спеціально розроблений за макетом матриксу молодої шкіри та відображає співвідношення та кількість типів ліпідів знайдених на шкірі 22-ї людини. Саме в цьому віці кількість ліпідів має ідеальне співвідношення один до одного. Така суміш ліпідів перешкоджає випаровуванню вологи, сприяє загоєнню, розгладжуванню дрібних зморшок, пом'якшенню шкіри, робить її більш еластичною.
L22, є аналогом Super Sterol Liquid і має такі ж функції. А також є чудовою заміною тваринних олій, таких як: олія норки, ему і т.д. L22 не комедогенний, не забиває пори і не сприяє появі прищів. Показує відмінну сумісність практично з усіма емульгаторами, солюбілізаторами, маслами, загусниками і пігментами, що використовуються в косметиці.
Завдяки фітостеролам з олії макадамії, тригліцеридам та воску жожоба – одних із найстабільніших олій, продукт стійкий до окислення, збагачений лецитином, який знаходиться в олії макадамії. Відмінно насичує жировими компонентами, пом'якшує шкіру та надає їй еластичність. Знімає роздратування та розгладжує шорстку, надто суху шкіру. Збагачує необхідними ненасиченими жирними кислотами (ННЖК) та фосфоліпідами. Має підвищену здатність проникати та транспортувати корисні речовини глибоко в шкіру, а також відновлювати епідермальний бар'єр. Є гіпоалергенним косметичним засобом. Безпечно для дітей.
Має сильну протизапальну і протидратну дію. Робить шкіру гладкою, насичує її ліпідами (жировими компонентами). Чинить оклюзивну (захисну) дію: створює на поверхні шкіри захисний шар, що оберігає від втрати води. Пом'якшує, зволожує та розлагоджує епідерміс.
Виробник радить обов'язково включати даний продукт у щоденний догляд для шкіри після 40 років, так як цей ліпідний комплекс запобігає передчасному старінню та старінню шкіри, блокують шкідливу дію вільних радикалів, захищаючи від руйнування натуральний колаген та еластин, глибоко зволожують шкіру.
Часто застосовується у сонцезахисних препаратах, оскільки має здатність захищати шкіру від УФ-випромінювання. Сприяє виробленню молодого колагену, пом'якшує дратівливий ефект ПАР та фізичних УФ-фільтрів. Також виступає стабілізатором емульсій, дає відмінні результати спільно з лецитином, церамідами (особливо 1 і 2 типу) та оліями, що містять лінолеву та гамма-ліноленову кислоту.

Дія:

Прискорює відновлення шкірного бар'єру
Працює набагато ефективніше, ніж інші олії чи емоленти
Перешкоджає випаровуванню вологи, а також сприяє зволоженню шкіри, особливо якщо вводити в рецептуру церамід-1 або церамід-2
Підвищує еластичність та пружність вікової шкіри.
Загоює тріщини, згладжує шорсткість, прискорює загоєння опіків

Використання в косметиці:
• як добавка у заспокійливу косметику після засмаги;
• у сонцезахисну косметику;
• у комплексних засобах корекції акне та постакне;
• як добавка в косметику для догляду за шкірою шиї та декольте;
• у зволожуючі креми, лосьйони, молочко тощо;
• як добавка в косметику для шкіри голови при сухій та жирній себореї.
• "ДМС" креми;
• антиейдж косметика;
• косметика для шкіри ураженої шкірними захворюваннями (дерматит, псоріаз тощо);
• у засоби для профілактики передчасного старіння;
• косметика для догляду за губами;
• косметика для догляду за дитячою шкірою (профілактика попрілостей, попрілості, засоби під підгузки);
• маски, що відновлюють, і бальзами для волосся.

Країна виробник: США

Njg4Z
Оповещение
Watch DOG


Сообщить по электронной почте при изменении:


       когда цена падает ниже Грн

        когда товар будет в наличии


Введите ваш e-mail: