Главная »Масла та олії» Олія бабасу органік 200гр


        

Олія бабасу органік 200гр

Немає на складі

 

Артикул: OF161g00
Доступність: Доступно
Вага: 50 гр
Виробник: Франция
Вибрати вагу:
Ціна:
190,00 Грн
Оповещение:
Оповещение

Бабассу масло /органик

INCI: Babassu nut oil

Ботанічна назва: Orbignya oleiferab
Сімейство: Пальмові (Arecaceae / Palmae)
Синоніми: Orbignya martiana, Orbignya oleifera, Orbignya speciosa, Orbignya phalerata
Спосіб отримання: холодне пресування насіння рослини з подальшим очищенням
Розчинність: в оліях та інших ліпідах
Зовнішній вигляд при 20°С: тверда олія світло-жовтого кольору, при температурі вище 30°С олія стає рідкою і прозорою
Запах: без запаху
Температура плавлення: 23-30 ° С
Дозування: 1-50%

У чистому вигляді використати не рекомендується!

  • Лосьйони та креми: 3-5%
  • Бальзами: 3-10%
  • Мило: 2-7%
  • Кондиціонери для волосся: 3-5%

Жирнокислотний склад олії бабасу:

Лауринової кислоти близько 40-55%;
Міристінової кислоти близько 10-28%;
Олеїнової кислоти близько 9-20%;
Каприлова кислота (Caprylic) в межах 2-8%;
Капринової кислоти (Caprinic) у межах 2-7%;
Лінолевої кислоти досягає 8%;
Стеаринової кислоти 2-6%.

Сертифікат: Ecocert
Умови зберігання: зберігати при кімнатній температурі або в холодильнику в щільно-закритій тарі
Термін придатності: 04.24

Підходить для веганів та вегетаріанців. Cruelty-Free! Має сертифікацію Ecocert.


У Бразилії, в басейні Амазонки росте пальма бабасу, що досягає 20 м у висоту – Orbygnia speciosa або beurre de Babassu із зібраними в грона по 500 штук плодами, що нагадують невеликі кокосові горіхи. З маслянистих плодів цієї пальми одержують дуже цінне масло. При цьому, згідно з технологією, спочатку слід відділення ядра, що становить до 10% маси всього горіха і містить 70% масла, від пульпи, подрібнення, пресування пластівці товщиною 0,3 мм і екстракція органічними розчинниками. Олія бабасу світло-жовтого кольору, практично не має запаху, і, оскільки температура його плавлення становить 30 ° С, тане при нанесенні на шкіру. Порівняно з кокосовим, воно містить більше ненасичених олеїнової та лінолевої кислот, дуже цінних антисапонінів - токотрієнолів (0.1%) і стеролів (0.5-0.8%), що дозволяє бабасу добре вбиратися в шкіру.
Склад цієї олії аналогічний до себуму (секрету сальних залоз нашої шкіри). У кремах, масках та лосьйонах використовується унікальна здатність бабасу живити, зовсім не закупорюючи пори, зволожувати та посилювати захисну функцію шкіри, пом'якшувати її, надавати пружності, м'якості та шовковистості. Бабасу є прекрасним емолентом і, скріплюючи рогові лусочки, змушує шкіру виглядати гладкою, свіжою, злегка сяючою.
Відрізняється воно і прекрасною дією на волосся - пом'якшує, оздоровлює і покращує пошкоджену структуру. Токотрієноли, що містяться в бабасу у великій кількості, пояснюють його антиоксидантну дію, що використовується фахівцями в омолоджувальних кремах і масках.
Завдяки високій частці лауринової кислоти, олія має антимікробну дію і тому рекомендується косметологами для жінок, які мають жирну і запалену змішану шкіру. Бабасу чудово вбирається, зволожуючи та живлячи, що робить його чудовим засобом у боротьбі з сухістю волосся та шкіри голови.

Масло бабасу абсолютно не дратує шкіру, тому його прийме навіть чутлива, а також, зневоднена, груба шкіра, що лущиться. Масло бабассу вважається рослинним силіконом, тому воно чудово підійде для масажних засобів. Використовується воно як замінник кокосової олії у харчовій промисловості та у виробництві мила та шампунів для збільшення піноутворення, підвищення в'язкості шампунів, кондиціонуючого ефекту.

Косметичні властивості олії бабасу:

  • завдяки гарному поглинанню підходить для масажу;
  • уповільнює старіння шкіри, використовується у кремах, лосьйонах;
  • утворює захисну плівку, запобігає зневодненню шкіри, надає шкірі м'якості та шовковистості;
  • захищає пошкоджене волосся, відновлює його блиск і силу, використовується в масках і бальзамах для сухого, пошкодженого волосся;
  • ефективно зволожує шкіру будь-якого типу;
  • насичує поживними речовинами;
  • підвищує захисні властивості шкіри;
  • утримує вологу;
  • робить шкіру м'якою, надає їй незвичайної шовковистості та ніжності;
  • не забиває пори;
  • успішно виліковує сухе і ламке волосся, надаючи їм життєву силу і насичуючи вологою;
  • зволожує та живить шкіру губ, не дозволяючи їй розтріскуватися, тому рекомендується для застосування як у зимові морозні дні, так і під час літньої спеки;
  • відмінно підходить для догляду за шкірою дітей.

Країна: Франція

YTJlO
Оповещение
Watch DOG


Сообщить по электронной почте при изменении:


       когда цена падает ниже Грн

        когда товар будет в наличии


Введите ваш e-mail: