Главная »Масла та олії» Олія Пінника Лугового х/в (Нерафінована)


        

Олія Пінника Лугового х/в (Нерафінована)

Limnanthes alba

На складі

 

Артикул: OF156g20
Доступність: Доступно
Вага: -
Виробник: Великобританія
Вибрати вагу:
Ціна:
74,00 Грн
Оповещение:
Оповещение

в корзину:
  шт.  

Олія Пінника Лугового х/в
(Нерафінована)

INCI: Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil

Ботанічна назва: Limnanthes Alba
Синоніми: Лімнантес білий, Meadowfoam oil
Сімейство: Limnanthaceae
Латинська назва: Limnanthes alba
Запах: практично без запаху
Колір: блідо-жовтий
Плоди: насіння
Тип: невисихаючі
Метод одержання: холодний віджим
Умови зберігання: Зберігати після відкриття в холодильнику!
Дозування: до 100%
Йодне число: 90,55
Число омилення: 168
Термін придатності: 01.25

 

Підходить для веганів та вегетаріанців. Cruelty-Free!
Олія пінника лучного містить комбінацію жирних кислот: Вітамін Е в активній формі (α-, β- і γ-токофероли), жирні кислоти (пальмітинова, олеїнова, лінолева, α-ліноленова, бегенова, ерукова, ейкозенова (гадолеїнова)).

Основні кислоти:

Ейкозенова 63,6%
Бегенова 3,2%
Ерукова 12,8%
Докозадієнова 17,3%
Лінолева, альфа ліноленова по 0,1%
Олеїнова 0,8%
Неомильна фракція (токоферол та фітостероли): ~2%

Застосування у косметиці:

Олію отримують методом холодного віджиму з крихітного насіння пінника лугового, яке знаходиться в плоді-горішці. Масло пінника лугового має високу стабільність і стійкість до окислення, воно залишається стабільним навіть при кімнатній температурі. Має регенеруючі властивості, підвищує пружність і еластичність шкіри, є чудовим натуральним емолентом, використовується як фіксатор запахів. Часто використовується як сполучна, і це може допомагати продовжувати дію ароматів краще, ніж інші олії.

Олія підходить для різних типів шкіри, має хороші антиоксидантні властивості, чудово пом'якшує і живить шкіру, джерело вітамінів і незамінних жирних кислот, відновлює епідермальний бар'єр. Регулює виробництво шкірного сала, добре підходить для жирної, змішаної, пошкодженої та подразненої шкіри. Зменшує зморшки, має яскраво виражений ефект, що омолоджує, уповільнює старіння шкіри, допомагає створити захисний бар'єр на шкірі створюючи найтоншу плівку, яка перешкоджає випару вологи. Це універсальне масло, додається, як ключовий інгредіє в масажні засоби та лосьйони, креми для обличчя, та тіла, креми для гоління. Регулює виробництво шкірного сала, добре підходить для жирної, змішаної, пошкодженої та подразненої шкіри. Має сонцезахисні властивості – є природним UV-фільтром. Олія пінника лучної містить ліпіди, життєво необхідні для належного зволоження волосся. Сухому і пошкодженому волоссю воно надає блиску і сили, також сприяє збереженню відтінку фарбованого волосся і більш тривалому збереженню кольору. Додається в лосьйони та бальзами для губ, щоб продовжити їх термін придатності. Як один із найстабільніших ліпідів, надає стабільність іншим маслам, а також допомагає продовжити термін служби сумішей олій, до яких воно входитиме. Тому корисно в рецептурах, де використовуються менш стабільні олії. Додавання олії пінника лугового в масажні або засоби для гоління, забезпечує хороше ковзання.

Олія пінника є ефективним інгредієнтом у складі кондиціонерів для волосся і шампунів, особливо рекомендується для ослабленого, тонкого, фарбованого волосся і після хімічної завивки. Адже волосся, яке зазнало хімічної завивки або випрямлення, часто неслухняне і важко розчісується. Для контролю локонів або їх повного випрямлення часто застосовують складний хімічний процес, через який волосся може втрачати блиск і ставати тьмяним. Мікрочастинки олії пінника лугового, проникаючи глибоко в структуру пошкодженого волосся, відновлюють його, а також захищають його від впливу високих температур (фени і щипці для волосся), повертаючи еластичність і запобігаючи втраті вологості.

Використання олії пінника ефективно в косметиці для догляду за дітьми – воно швидко вбирається, не закупорює ніжну дитячу шкіру, чудово захищає та зволожує її.

Властивості олії пінника:

• має антиоксидантну дію;
• добре насичує поживними речовинами та зволожує шкіру;
• дає блиск волоссю;
• стійкість до окиснення;
• нормалізує тонус шкіри;
• використовується як засіб з заспокійливою дією на шкіру;
• природний емолент із надзвичайно стабільними якостями.

Країна: Великобританія

INCI:
Meadowfoam
NzEwNjRiM
Оповещение
Watch DOG


Сообщить по электронной почте при изменении:


       когда цена падает ниже Грн

        когда товар будет в наличии


Введите ваш e-mail: