Главная »Масла та олії» Олія шипшини


        

Олія шипшини

Немає на складі

 

Артикул: ACа230822
Вибрати вагу:
Ціна:
38,00 Грн
Оповещение:
Оповещение

Олія шипшини

INCI: Rosa Rubiginosa (Rose Hip) Seed Oil
Зовнішній вигляд: рідина оранжевого кольору

Розчинність: у оліях

Дозування: до 15%

Режим вводу: при кімнатній температурі або короткочасне нагрівання перед емульгуванням

Країна: Україна

Термін придатності: 06.24

Олія шипшини має пом'якшувальну та зволожуючу властивість, завдяки високому рівню незамінних жирних кислот, особливо омега-3 (ліноленової кислоти) та омега-6 (лінолева кислота), олія насіння шипшини може ефективно пом'якшувати шкіру та покращувати бар'єрну функцію шкіри. Висока концентрація омега-6 жирних кислот (також відомих як лінолева кислота) в маслі шипшини може бути особливо корисною для тих, хто страждає від акне. Лінолева кислота також допомагає лікувати гіперпігментацію.

Основні переваги

Освітлює та вирівнює шкіру, регенерує та загоює, сприяє омолодженню, еластичності та виробленню колагену. Регенерує і загоює шкіру: завдяки високому вмісту вітамінів А, В і Е, олія шипшини відома своїми винятковими регенеруючими та загоюючими властивостями.
Збільшує продукцію колагену та еластичність шкіри, а також має антиоксидантні властивості завдяки високому рівню вітаміну С, бореться з вільними радикалами.
Заспокоює запалення: багате на вітамін Е та антоціанін — два інгредієнти, які можуть заспокоїти та зняти роздратування — олія шипшини може бути надзвичайно корисною для тих, хто страждає від розацеа, екземи та інших запальних шкірних захворювань.
Бореться з акне, оскільки воно має протизапальні та антимікробні властивості, а також має низьку комедогенність.

Масло шиповника

INCI: Rosa Rubiginosa (Rose Hip) Seed Oil

Внешний вид: жидкость оранжевого цвета

Растворимость: в маслах

Дозировки: до 15%

Режим ввода: при комнатной температуре или кратковременный нагрев перед эмульгированием

Страна: Украина

Годен: 07.23

Масло шиповника обладает смягчающим и увлажняющим свойством, благодаря высокому уровню незаменимых жирных кислот, особенно омега-3 (линоленовой кислоты) и омега-6 ( линолевая кислота), масло семян шиповника может эффективно смягчать кожу и улучшать барьерную функцию кожи. Высокая концентрация омега-6 жирных кислот (также известных как линолевая кислота) в масле шиповника может быть особенно полезной для тех, кто страдает от акне. Линолевая кислота также помогает лечить гиперпигментацию.

Основные преимущества 

Осветляет и выравнивает кожу, регенерирует и заживляет, способствует омолаживанию, эластичности и выработке коллагена. Регенерирует и заживляет кожу: благодаря высокому содержанию витаминов А, В и Е, масло шиповника известно своими исключительными регенерирующими и заживляющими свойствами. 
Увеличивает выработку коллагена и эластичность кожи, а также обладает антиоксидантными свойствами благодаря высокому уровню витамина С, борется со свободными радикалами.
Успокаивает воспаление: богатое витамином Е и антоцианином — двумя ингредиентами, которые могут успокоить и снять раздражение — масло шиповника может быть чрезвычайно полезным для тех, кто страдает от розацеа, экземы и других воспалительных кожных заболеваний. 
Борется с акне, поскольку оно обладает противовоспалительными и антимикробными свойствами, а также имеет низкую комедогенность.

OWYxZTE
Оповещение
Watch DOG


Сообщить по электронной почте при изменении:


       когда цена падает ниже Грн

        когда товар будет в наличии


Введите ваш e-mail: