Главная »Масла та олії» Оливкова олія водорозчинна


        

Оливкова олія водорозчинна

Немає на складі

 

Артикул: OF219bo
Доступність: Нет
Виробник: Германия
Вибрати вагу:
Ціна:
44,00 Грн
Оповещение:
Оповещение

Оливкова олія водорозчинна

INCI: Olive (Oliva Europea) Oil PEG-7 Esters

Зовнішній вигляд: масляна рідина
Запах: характерний для оливкової олії
Розчинність: розчиняється у воді та спирті
Рекомендований відсоток вводу: 0,5-15%
• для волосся: 0,5% до 1%
• для обличчя та тіла: 0,5-2%
• для декоративної косметики: 2-15%
• для розчинення саліцилової або ферулової кислоти: 5-15%
• міцелярна вода: 1-3%
Умови зберігання: зберігати в сухому та темному місці, у щільно закритій тарі
Термін придатності: 04.25

Підходить для веганів та вегетаріанців!

Водорозчинна оливкова олія — це натуральний косметичний компонент, який знайшов своє широке застосування для виробництва різної косметичної продукції для догляду за обличчям, тілом і волоссям. Оливкова олія живить, пом'якшує, і зволожує шкіру, утримуючи в ній вологу на тривалий час, при цьому не забиваючи пори. Також ця олія сприяє прискоренню процесу відновлення пошкоджених клітин шкіри, допомагаючи зберегти шкірі її здоровий вигляд, пружність та еластичність.

Це масло дуже часто використовують для розчинення ферулової чи саліцилової кислоти, а також для створення міцелярних вод, пінок для зняття макіяжу та засобів для інтимної гігієни. У шампунях і кондиціонерах для волосся це масло сприяє відновленню волосся, робить його м'яким і слухняним.

А так як це масло практично не викликає алергії, то його можна сміливо використовувати і для догляду за чутливою шкірою немовлят.

Застосування у косметиці:

  • Шампуні
  • Засоби для видалення макіяжу
  • Продукти для догляду за обличчям, тілом та волоссям
  • Маски, креми, пілінги

Країна: Італія

NjJiY2R
Оповещение
Watch DOG


Сообщить по электронной почте при изменении:


       когда цена падает ниже Грн

        когда товар будет в наличии


Введите ваш e-mail: