Главная »Масла та олії» Олія фундука (холодний віджим, раф.)


        

Олія фундука (холодний віджим, раф.)

На складі

 

Артикул: OF204g59
Доступність: Доступно
Вага: 50 гр
Виробник: Германия
Вибрати вагу:
Ціна:
31,00 Грн
Оповещение:
Оповещение

в корзину:
  шт.  

Олія фундука
(холодний прес, раф.)

INCI Name: Corylus Avellana (Hazel) nut Oil
Зовнішній вигляд: від жовтого до жовто-зеленого кольору
Смак та запах: схожий на мигдальний
Рекомендоване дозування: від 3 до 10%
Жирнокислотний склад:
palmitic: 6.7%
palmitoleic: max. 0.6%
stearic: 2.3%
oleic: 76.9%
linoleic: 13.1%
Спосіб отримання: за допомогою холодного віджиму (пресування) з фундука, горіхи якого містять більше 50% жиру
Плід: горіх
Ботанічна назва: лісовий горіх (фундук) ще називають ліщина, або горішник (лат. Cоrylus)
Інші назви: фундук (збиральна назва культурних сортів ліщини) – цінна горіхоплідна культура, відноситься до сімейства березових роду ліщина
Умови зберігання: зберігати в сухому, захищеному від спеки та світла місці
Термін придатності: 01.25

Підходить для веганів та вегетаріанців, Cruelty-Free!


Олія фундука або лісового горіха застосовується недавно (70-ті роки 20-го століття). Однак воно швидко завоювало популярність завдяки своїм смаковим, а головне, лікувальним якостям. Олія фундука має протизапальні, регенеруючі та ранозагоювальні властивості, що дозволяє використовувати його в різних косметичних засобах. Здатність цієї олії швидко вбирається в шкіру, насичувати її вологою та сприяти регенерації – робить її частим компонентом для різних кремів, косметичного молочка, засобів після засмаги.

Чудова, некомедогенна олія, яка відмінно підходить у денні засоби. Після нанесення залишає відчуття шовковистості на шкірі. Також з успіхом застосовується для догляду за волоссям.
Олія фундука допомагає шкірі зберегти в цілісності гідроліпідний бар'єр, живить її, має виражені підтягувальні властивості, попереджає появу в'ялості і дрібних зморшок. Воно дуже ефективно у догляді за шрамами та розтягненнями шкіри, у боротьбі з целюлітом, позбавляє «гусиних лапок» і дрібних зморшок. Олія лісового горіха при регулярному використанні позбавляє куперозу і чітко тонізує шкіру, надаючи їй свіжого вигляду.
Має дуже цінну якість для жирної, схильної до комедонів шкіри: сприяє звуженню пор і регулює виділення шкірного сала. Активно усуває запальні процеси в тканинах шкіри і дуже корисно при висипі вугрів, гнійних висипаннях, абсцесах, екземі.
Олія лісового горіха має сонцезахисний фактор (SPF 3- 4), усуває наслідки впливу на шкіру вітру, морозу, пекучого сонця та оберігає її від лущення, почервоніння, пересушування. Дуже корисний засіб, як добавка в маски, шампуні та бальзами для волосся, оскільки запобігає їх випаданню та вигоранню (за рахунок власного СПФ). Для посилення СПФ фундук добре поєднувати з олією авокадо.

Ця олія добре підходить для лікування куперозу – «зірочок» та судинних сіточок на обличчі та ногах. Добре поєднується з СО2 каштану та арніки.

При регулярному використанні олії лісового горіха для масажу, шкіра набуває здорового вигляду, зменшуються прояви целюліту. Особливо добре поєднувати з олією мигдалю, тоді шкіра стане ще кращою. Можна робити гелі на цих оліях, вводити різні СО2 екстракти, а як емульгатор взяти HOSTAPHAT® KL 340 D.

Країна: Німеччина

ODU2MT
Оповещение
Watch DOG


Сообщить по электронной почте при изменении:


       когда цена падает ниже Грн

        когда товар будет в наличии


Введите ваш e-mail: