Олія маку

На складі

 

Артикул: OF200g20
Доступність: Доступно
Вага: 20 гр
Виробник: Германия
Вибрати вагу:
Ціна:
48,00 Грн
Оповещение:
Оповещение

в корзину:
  шт.  

Олія Маку

Склад: 100% нерафінована олія насіння маку, перший холодний віджим. Отримують з макового насіння, яке містить 35-55% олії, має приємний запах, світло-жовтий колір і приємний смак.

Зберігання: у сухому та темному місці, у щільно закритій тарі при температурі не вище 15°С.

Країна: Німеччина

Термін придатності: 02. 25

Містить:

Лінольову (Омега-9) 70%
Олеїнова 15%
Пальмітінова 10%
Стеаринова 2%
Віт. Е, В1, В2

Підходить для веганів та вегетаріанців, Cruelty-Free!

За вмістом у насінні жирної олії мак поступається лише рицині та кунжуту. У макових насінні міститься близько 50% олії, до 20% вуглеводів і до 20% білків. Також у маслі у великій кількості містяться вітаміни Е, В1, В2, незначна кількість алкалоїдів – кодеїн, морфін, папаверин. Чудодійне масло, що має сильну пом'якшувальну, зволожуючу, регенеруючу, відновлюючу, омолоджуючу і захисну дію. Відновлює м'якість та еластичність шкіри, надає їй особливої шовкової ніжності. Містить велику кількість лінолевої кислоти, яка інтенсивно живить шкіру, відновлюючи нормальні функції клітинних мембран. Олія славиться великим вмістом токоферолів, які уповільнюють псування олії, саме тому цю олію додають у будь-які олійні суміші та продукти натуральної косметики, для того щоб продовжити термін зберігання натуральних складових. Використовується для додавання до основи будь-якої жирної фази для покращення проникнення в шкіру інших масел.

Терапевтичне використання:

Профілактичний засіб при: безсонні, нервових та фізичних навантаженнях, спазмах кровоносних судин при гіпертонії, стенокардії, мігрені.
Є хорошим поживним засобом для серця, має седативну, снодійну, знеболювальну, спазмолітичну, легку розслаблюючу дію.
Макова олія необхідна для правильного функціонування нервової системи, роботи серця та м'язів.
Незамінний продукт для людей, які страждають частими стресами та дратівливістю, що зазнають важких фізичних та емоційних навантажень.
Знімає синдром «хронічної втоми», виявляє легку розслаблюючу дію.
Покращує стан шкіри, волосся, нігтів.
Чинить сприятливу дію на шкіру із захворюваннями псоріазу, атопічним дерматитом.
Є джерелом незамінних жирних кислот і сприятливо впливає на стан будь-якої шкіри.

Косметичне використання:

Лінолева кислота (її в маслі до 30%) є будівельним матеріалом для відновлення обмінних процесів у шкірі, що важливо як для молодої шкіри, яка потребує надійного захисту, так і для зрілої вікової шкіри, яка піддається старінню. Є сильним антиоксидантним та омолоджуючим засобом, розгладжує зморшки, перешкоджає ранньому старінню та в'янню шкіри. Виявляє виражений ліфтинг-ефект. Знищує вільні радикали і запобігає клітинному старінню. Лінолева жирова кислота проникає в глибокі шари епідермісу, покращуючи метаболізм шкіри, прискорює його і сприяє проникненню через шкіру інших біологічних компонентів, що містяться як в самому маслі, так і в інших продуктах, речовинами натуральних кремів Чинить стимулюючу дію на клітини шкіри, ефективно відновлює тонус шкіри, пожвавлює стомлену і в'ялу шкіру, підвищує її пружність.

Активно сприяє оновленню шкіри, відновлює пошкоджений роговий шар епідермісу, нормалізуючи бар'єрні функції шкіри. Має хороші протизапальні властивості. Застосування олії не провокує появу вугрової висипки та закупорку пір, але при тривалому застосуванні у чистому вигляді може бути комедогенно. Тому його краще змішувати з іншими оліями або збагачувати креми. Сприятливо впливає на суху, зневоднену шкіру, усуває стягнутість, лущення, повертає їй свіжість та сяйво. Заспокоює подразнену шкіру, надає загоювальну дію. Як профілактичний засіб олія має великий потенціал, захищає від вільних радикалів, виступає чудовою профілактикою раннього в'янення шкіри. Збільшує пружність шкіри, бореться із дрібними зморшками. Має заспокійливу дію на шкіру, схильну до стресів. Олія має стягуючий пори ефект. Чудовий тонік та зволожувач для жирної шкіри.

Олія швидко і легко розподіляється по поверхні шкіри, добре вбирається, виступає в ролі природного захисного бар'єру, при цьому не створюючи жирної плівки чи неприємних відчуттів. Належить до напіввисихаючих олій, після використання залишає відчуття бархатистості на шкірі, не залишає жирного блиску. Відновлює ліпідний бар'єр, збільшує еластичність шкіри, усуває відчуття стягнутості. Макове масло сприятливо впливає на будь-яку шкіру, повертає їй зволоженість, надає м'якості та гладкості. Надає шкірі доглянутості, коригує пропорції тіла та надає шкірі святкового сяючого вигляду. Активізує ліпідний обмін, є скріплюючим компонентом у структурі епідермісу, що не дає волозі безконтрольно випаровуватись через шкіру. Робить шкіру гладкою та ніжною.

Масло маку дуже сприятливо впливає стан волосся. Живить, зволожує волосся і шкіру голови, пригладжує лусочки волосся, склеюючи розсічені кінчики волосся. Має прекрасний кондиціонуючий ефект, полегшує їх розчісування, усуває тьмяність і надає додаткового блиску. Застосування масок на основі олії маку оздоровлює волосся, робить його блискучим, зміцнює і кардинально запобігає появі січених кінців, пом'якшує жорстке, сухе та пошкоджене волосся. Прекрасно ліквідує лупу та перешкоджає її рецидиву. Рекомендується для чутливої та дитячої шкіри. Добре захищає дитячу шкіру від висипань, лущення та подразнень.

Ідеально підходить як базове масло для масажу будь-якого типу. Це найніжніша, легкопроникна, прекрасна масажна олія. Підтягує контури тіла. Може бути змішано з будь-якими іншими варіантами додаткових жирних масел, вибираючи їх залежно від поставлених цілей масажу або очікуваного ефекту.

MTg4ZG
Оповещение
Watch DOG


Сообщить по электронной почте при изменении:


       когда цена падает ниже Грн

        когда товар будет в наличии


Введите ваш e-mail: