Главная »Масла та олії» Олія джоджоба нерафінована та олія джоджоба рафінована


        

Олія джоджоба нерафінована та олія джоджоба рафінована

На складі

 

Артикул: OF180b0
Доступність: Доступно
Виробник: Аргентина
Масло жожоба нераф. и раф.:
Ціна:
107,00 Грн
Оповещение:
Оповещение

в корзину:
  шт.  

Олія джожоба нерафінована та рафінована

INCI: simmondsia chinensis

Зовнішній вигляд нерафінованої олії: жовта рідина при кімнатній температурі, в холодильнику стає воскоподібною субстанцією

Зовнішній вигляд рафінованої олії: безбарвна рідина при кімнатній температурі, в холодильнику стає воскоподібною субстанцією
Режим введення: масляну фазу на початковому етапі приготування
Дозування: до 100%
Flash Point: >295°C
SAP: 90-93
NAOH (oz.): 0.064
KOH (oz.): 0.091
Зберігання: у сухому та темному місці
Термін придатності: 01.25

Підходить для веганів та вегетаріанців. Cruelty-Free!

Олію джоджоба одержують із насіння рослини, відомої під назвою Simmondsia chinensis. Його батьківщиною вважається південь США та північна Мексика. Нерафінована олія має яскравий золотий колір, тоді як оброблена версія вже безбарвна. Олія має великий термін придатності і може зберігатися протягом тривалого часу, оскільки є відносно стабільною рідиною. Олія дуже важко піддається окисленню та має дуже тривалий термін придатності. Це відбувається тому, що ця олія не містить тригліцериди жирних кислот, через які відбувається окислення.

Технічно кажучи, олія джоджоба насправді не олія. Це ефіри воску, які за своїм складом нагадують шкірне сало людини. Тому олія джоджоба ніколи не викличе алергії, тому що наша шкіра сприймає її як саму себе. Наш себум зберігає вологу та захищає шкіру та волосся від стресів навколишнього середовища. І джоджоба також, при нанесенні на шкіру, буде грати таку саму роль. Тому таку олію дуже бажано вводити в рецептури для людей із чутливою, атопічною шкірою, для ламкого волосся, для людей із сухим типом шкіри. Але і для здорової шкіри така олія також чудово підійде, особливо в холодну пору року або, навпаки, в дуже спекотну пору року. При цьому, самої олії, достатньо 1-2%, щоб вже чинити захисний ефект.

Олія джоджоба нетоксична, не є комедогенною і не викликає алергії. Це означає, що воно не забиватиме пори і не викличе алергічних реакцій. Вона також не є подразнюючою речовиною, тому її можна безпечно використовувати в зоні навколо очей, в косметиці для немовлят і для людей, які страждають на демодекоз. Так як демодекоз харчується тригліцеридами жирних кислот, а олія джоджоба їх якраз не має у своєму складі. На додаток до цього, воно не викликає жирних відчуттів і не обтяжує косметичні засоби, як це роблять інші олії.

Олія джоджоба вважається антиоксидантом через великий вміст вітаміну Е та захищає від руйнівної дії вільних радикалів. Також вона зробить будь-який ваш косметичний засіб більш стабільним, так як більшість бактерій, включаючи Staphylococcus aureus і грибок Candida albicans, не можуть жити і розмножуватися, коли вони вступають у контакт з олією джоджоба. Фактично, вона настільки антибактеріальна, що її можна використовувати як фунгіцид для боротьби з пліснявою. Тому її часто включають до протизапальних, лікувальних засобів (грибок, екзема, дерматит тощо), у косметику для шкіри голови (лупа, себорея тощо).

Країна: Аргентина

OWNkMTA
Оповещение
Watch DOG


Сообщить по электронной почте при изменении:


       когда цена падает ниже Грн

        когда товар будет в наличии


Введите ваш e-mail: