Главная »Активні компоненти»АКТИВИ ДЛЯ ВОЛОССЯ » Катіонний комплекс для волосся Amodimethicone (BRB 1288)


        

Катіонний комплекс для волосся Amodimethicone (BRB 1288)

Амодіметикон - антистатик, що кондиціонує добавка для волосся, силікон, компонент для захисту волосся

На складі

 

Артикул: Ss006g50
Доступність: Доступно
Вага: -
Виробник: Польша
Вибрати вагу:
Ціна:
44,00 Грн
Оповещение:
Оповещение

в корзину:
  шт.  

Катіонний комплекс для волосся Amodimethicone (BRB 1288)

INCI: Amodimethicone and Trideceth-12 and Cetrimonium Chloride
Зовнішній вигляд: біла рідина
Щільність: 1,0
рН: 6,5-7
Розчинність: водорозчинний
Дозування: 0,5 - 2%

  • Змиваючі для волосся: 0,5 - 2%
  • Незмивні: 0,5-1,2%
  • Нормальне волосся: 0,5-1%
  • Кучеряве, злегка пошкоджене волосся: 1-2%
  • Пофарбоване, пошкоджене, кучеряве волосся: 1- 2%

Спосіб вводу: додається до емульсії при температурі не вище 45°С
Умови зберігання: у сухому, темному та прохолодному місці. Уникати впливу вологи, сильних кислот, лугів, прямих сонячних променів.
Термін придатності: 10.25

Комплекс Amodimethicone (BRB 1288) - це 35% катіонна дисперсія, яка легко розчиняється у воді, чудово кондиціонує, полегшує структуру, згладжує кутикулу, за рахунок чого виникає сяйво волосся.
Амодіметикон – диметилсиліконовий полімер, представник ряду силіконів. Вводиться в основному в засоби для сухого пошкодженого волосся з високим вмістом білкових молекул (протеїн шовку, кератин, колаген та ін.). Амодіметикон посилює спорідненість білкових молекул та кутикули волосся. Завдяки силікону білкова молекула розташовується у просторі так, щоб максимально заповнити усі пошкодження на кутикулі волосся, буквально прилипнувши до неї. У розчинах стає катіонним полімером (полімером із позитивним зарядом). Поверхня волосся має негативний заряд, тому амодиметикон легко осідає на поверхні волосся. Однією з найважливіших властивостей амодиметикону є вибірковість: він більше осідає на пошкоджених ділянках і менше на здорових. Тому його можна назвати виборчим кондиціонером. Амодиметиконова плівка тримається до миття голови шампунем, вона не злущується і не обсипається. Вона утримує вологу у волоссі та вирівнює поверхню та блиск. Амодиметикон не схильний створювати сильні нашарування, не розчиняється у воді і повністю вимивається шампунями з Lauryl Sulfate, Laureth Sulfate або Cocamidopropil Betaine.

Властивості:

- глибоке кондиціювання;
- відновлення структури пошкодженого волосся;
- підтримка форми волосся;
- термозахист;
- збереження кольору;
- перешкоджає сильному нашаруванню;
– надає блиск та сяйво волоссю.
Амодиметикон широко використовують для виготовлення шампуню 2-в-1, через його ефективну дію та повноцінну роботу у складі шампуню. Крім цього існують розробки з додавання амодиметикону до складу фарб для поліпшення якості волосся після фарбування, рівномірності фарбування та посилення проникних властивостей фарби.

Так само доведена висока ефективність амодиметикону в масках, що не змиваються, і кондиціонерах для фарбованого волосся. Присутність їх у цих продуктах забезпечує мінімальне вимивання кольору. Амодиметикон часто входить до складу професійних та лікувальних засобів для догляду за волоссям (у тому числі, пофарбованих). Він склеює посічені кінчики, надає волоссю м'якість, шовковистість, доглянутий і здоровий вигляд, створює на волоссі щільну плівку. Всі засоби для догляду за волоссям, що містять амодиметикон, надають їм шовковистість і м'якість, посилюють натуральний блиск, полегшують розчісування та укладання, роблять його стійкими до вологи, вітру, ультрафіолетового опромінення. Засоби з цим силіконом, нанесені на волосся перед укладанням феном, оберігають волосся від пересушування, обволікаючи плівкою кожну волосину, зберігаючи її структуру. Силікон допомагає волоссю витримувати випрямлення, знебарвлення, фарбування аміачними фарбами, хімічні завивки, а також палюче сонце і холод.

Застосування у косметиці:

креми та маски для волосся;
бальзами та кондиціонери;
щампуні, шампуні-кондиціонери;
гелі та лосьйони;
кондиціонуючий агент перед хімічною та термічною обробкою волосся;
засоби для глибокого фарбування волосся;
лаки та муси;
засоби для догляду за кутикулою.

Країна виробник: Польща

Катионний комплекс для волос Amodimethicone (BRB 1288)

INCI: Amodimethicone and Trideceth-12 and Cetrimonium Chloride
Внешний вид: белая жидкость
Плотность: 1,0
рН: 6,5-7
Растворимость: водорастворим
Дозировки: 0,5 – 2%
Смываемые средства для волос: 0,5 - 2%
Несмываемые: 0,5-1,2%
Нормальные волосы: 0,5-1%
Вьющиеся, слегка поврежденные волосы: 1- 2%
Окрашенные, поврежденные, курчавые волосы: 1- 2%
Способ ввода: добавляется в эмульсию при температуре не выше 45°С
Условия хранения: в сухом, темном и прохладном месте. Избегать воздействия влаги, сильных кислот, щелочей, прямых солнечных лучей.
Годен до: 06.24

Комплекс Amodimethicone (BRB 1288) - это 35% катионная дисперсия, которая легко растворяется в воде, прекрасно кондиционирует волосы, облегчает структуру волос, сглаживает кутикулу, за счет чего возникает сияние.
Амодиметикон — диметилсиликоновый полимер, представитель ряда силиконов. Вводится в основном в лечебные средства для сухих поврежденных волос с высоким содержанием белковых молекул. Амодиметикон усиливает сродство белковых молекул и кутикулы волоса. Благодаря силикону белковая молекула располагается в пространстве так, чтобы максимально заполнить все повреждения на кутикуле волоса, буквально прилипнув к ней. В растворах становится катионным полимером (полимером с положительным зарядом). Поверхности волоса имеет отрицательный заряд, поэтому амодиметикон легко оседает на поверхности волоса. Одним из важнейших свойств амодиметикона избирательность: он  больше оседает на поврежденных участках и меньше на здоровых. Поэтому его можно назвать избирательным кондиционером. Осевшая пленка держится до мытья головы шампунем, она не слущивается и не осыпается. Она удерживает влагу в волосе и выравнивает поверхность и блеск.
Амодиметикон не склонен создавать сильные наслоения, не растворяется воде и полностью вымывается шампунями с Lauryl Sulfate , Laureth Sulfate или Cocamidopropil Betaine.

Свойства:

– глубокое кондиционирование;
– восстановление структуры поврежденных волос;
– поддержание формы волос;
– термозащита;
– сохранение цвета;
– препятствует сильному наслоению;
– придает блеск и сияние волосам.

Амодиметикон широко используют для изготовления шампуня 2-в-1, из-за его эффективного воздействия и полноценной работы в составе шампуня. Кроме этого существуют разработки по добавлению амодиметикона и некоторых его производных в состав красок для улучшения качества волос после окрашивания, равномерности окрашивания волос и усиления проникающих свойств красок.

Так же доказана высокая эффективность амодиметикона в смываемых и не смываемых масках и кондиционерах для окрашенных волос. Присутствие его в этих продуктах обеспечивает минимальное вымывание косметического цвета. Амодиметикон часто входит в состав профессиональных и лечебных средств по уходу за волосами (в том числе, окрашенных). Он склеивает секущиеся кончики, придают волосам мягкость, шелковистость, ухоженный и здоровый вид, создают на волосах плотную пленку. Все средства для ухода за волосами, содержащие амодиметикон, придают им шелковистость и мягкость, усиливают натуральный блеск, облегчают расчесывание и укладку, делают их устойчивыми к влаге, ветру, ультрафиолетовому облучению. Средства с єтим силиконом, нанесенные на волосы перед укладкой феном, предохраняют волосы от пересушивания, обволакивая пленкой каждый волосок и сохраняя его структуру. Силикон помогает волосам выдерживать выпрямление, обесцвечивание, окрашивание аммиачными красками, химические завивки, а также палящее солнце и холод.

Применение в косметике:

  • кремы и маски для волос;
  • бальзамы и кондиционеры;
  • шампуни, шампуни-кондиционеры;
  • укладочные гели и лосьоны;
  • кондиционирующий агент перед химической и термической обработкой волос;
  • средства для глубокой окраски волос;
  • лаки и муссы;
  • средства по уходу за кутикулой.

Страна производитель: Польша

MjY3NTVmYz
Оповещение
Watch DOG


Сообщить по электронной почте при изменении:


       когда цена падает ниже Грн

        когда товар будет в наличии


Введите ваш e-mail: