СО2 екстракт артишоку

На складі

 

Артикул: ExtCO2cyran200321
Доступність: Доступно
Виробник: Украина
Вибрати вагу:
Ціна:
47,00 Грн
Оповещение:
Оповещение

СО2 екстракт артишоку

INCI: CO2 Cynara scolymus Extract

Сировина: Cynara scolymus - листя рослини
Зовнішній вигляд: масляна рідина жовто-коричневого або бурого кольору
Запах: аромат властивий рослинній сировині, яка використовується для отримання СО2 екстракту
Дозування: 0,2-0,5%, у лікувальних засобах 0,6-2%
Розчинність: у оліях
Спосіб введення: в активну фазу при температурі 35°С–45°С
Спосіб отримання: надкритична флюїдна екстракція природним діоксидом вуглецю, без залишків розчинника та важких металів
Склад: флавоноїди, цинарин, мінеральні солі, полісахариди, хлорогенова кислота, дубильні речовини, органічні кислоти, вітаміни (А, В1, В2, С)
Умови зберігання: зберігати в сухому темному та прохолодному місці, у щільно закритій тарі
Термін придатності: 03.26

СО2 екстракт артишоку є екологічно чистим, 100% натуральним косметичним інгредієнтом, який має високу ефективність. У листі артишоку міститься цинарин, мінеральні солі, хлорогенова кислота, полісахариди, дубильні речовини, органічні кислоти, ряд вітамінів, які зволожують шкіру, уповільнюють її старіння і тонізують. Хлорогена кислота, зв'язуючи залізо, надає захисну дію на клітини шкіри і що найприємніше, прибирає целюліт і в'ялість шкіри. СО2 артишоку містить активну речовину – флавоноїди та цинарин, які роблять цей екстракт потужним антиоксидантом.

Цей екстракт має універсальні захисні властивості проти шкідливих впливів навколишнього середовища. Підходить для дуже чутливої та роздратованої шкіри. СО2 екстракт сприяє активізації внутрішньоклітинного обміну речовин, пригнічує перекисне окислення ліпідів та руйнування клітинних мембран, стимулює синтез білка. СО2 екстракт артишоку допомагає зменшити ознаки старіння та значно покращити зовнішній вигляд вікової шкіри. Ефективний СО2 екстракту артишоку входить до складу антивікової косметики, яка бореться зі зморшками та омолоджує шкіру, а також має протизапальну дію. Також він часто використовується в косметичній продукції, яка лікує целюліт та ожиріння. Він помітно покращує загальний стан шкіри та волосся, і має відмінні відновлюючі властивості, які сприяють антивіковим процесам та регенерації шкіри. Сприяє зменшенню розтяжок і надає шкірі пружність, добре знімає набряки та припухлість навколо очей за рахунок зниження запалення у верхньому шарі епідермесу. СО2 екстракт артишоку застосовується як захисний засіб для волосся. Він прискорює їх зростання і сприятливо впливає на волосяні фолікули, знижуючи втрату волосяного покриву.

Застосування в косметиці:

  • косметика антиейдж;
  • косметика для всіх типів шкіри;
  • креми для профілактики та лікування подразнень шкіри;
  • креми для схуднення;
  • косметичні засоби для боротьби з целюлітом (креми, маски, обгортання);
  • тонізуюча косметика для догляду за проблемною шкірою (що відновлюють, тонізують, омолоджують маски, лосьйони, тоніки);
  • сонцезахисна косметика від шкідливих впливів УФ-випромінювання;
  • косметичні засоби для догляду за шкірою навколо очей;
  • захисні шампуні для волосся;
  • кондиціонери, маски для волосся;
  • гелі для душу.

Країна: Україна

NGNhNmE2
Оповещение
Watch DOG


Сообщить по электронной почте при изменении:


       когда цена падает ниже Грн

        когда товар будет в наличии


Введите ваш e-mail: