Катіонний ГЕЦ

Polyquaternium-10

Немає на складі

 

Артикул: tga045g10
Доступність: Доступно
Виробник: CША
Вибрати вагу:
Ціна:
43,00 Грн
Оповещение:
Оповещение

Катіонний ГЕЦ

INCI: Polyquaternium 10
Antistatic Agent (антистатичний агент);
FilmFormer (пленкообразователь).

Тільки для зовнішнього застосування!
Синоніми: кватернізована гідроксицелюлоза, катіонна гідроксиетилцелюлоза, Cellulose 2-(2-hydroxy-3-(trimethylammonio)propoxy) ethyl ether chloride; Cellulose ether with a-[2-hydroxy-3-(trimethylammonio)propyl]-w-hydroxypoly(oxy-1,2-ethanediyl) chloride; Cellulose, 2-hydroxyethyl 2-hydroxy-3- (trimethylammonio)propyl ether, chloride; 2-[(2-Hydroxy-3-trimethylammonio)-propoxy]-ethyl ether cellulose chloride.
Зовнішній вигляд: від білого до бежевого кольору порошок
Запах: характерний, у готовому продукті невідчутний
Розчинність: легко розчинний у воді
Дозування: 0,1-5%
Спосіб введення: Додають у водну фазу при перемішуванні, готувати як звичайний ГЕЦ, гель виходить при нагріванні порошку у воді
Термін придатності: 04.26
Зберігання: Зберігати у сухому, прохолодному місці у герметичній тарі.
Застосування: Polyquaternium-10 - це катіонний водорозчинний кондиціонер для догляду за волоссям. Він формує плівку на волоссі і зволожує його. Не подразнює шкіру та сумісний з широким спектром поверхнево-активних речовин (ПАР та емульгаторів). Дозволяє створювати прозорі емульсії.

Гідроксицелюлоза катіонна (Polyquaternium 10) – полімер, що являє собою катіонну, субстантивну, багатофункціональну кондиціонуючу добавку. Природна молекула целюлози, збагачена гідроксиетильними групами, що створює постійний вологий прошарок навколо волосся, утворює двосторонній захисний бар'єр, що дозволяє волоссю «дихати» і в той же час захищає його від зовнішнього впливу. Використовується в косметиці як компонент для зволоження, кондиціювання, антистатики та об'єму волосся. Катіонний ГЕЦ має чудову здатність по відновленню пошкодженого волосся. Також він покращує розчісування мокрого волосся, зовнішній вигляд і сприйняття на дотик сухого волосся. Полікватерніум-10 сприяє активним компонентам, що містяться в шампунях, відкладатися на волоссі для надання їм блиску та зволоження. Сам по собі є м'яким і поєднується з широким спектром ПАР, дуже часто його використовують з метою зниження подразнюючого ефекту ПАР. Крім застосування в засобах догляду за волоссям, завдяки своїм якостям, полімер Полікватерніум-10 набув поширення і в засобах догляду за шкірою, в очищаючих засобах для обличчя, гелях для душу, рідкому милі, пінах для ванни.

Що таке полікватерніум?

Polyquaternium – збірна назва кількох полікатіонних полімерів, що використовуються у косметичних засобах. Полікватерніуми знайшли широке застосування в засобах для волосся - шампуні, муси, кондиціонери, лаки, а також контактних лінзах. Маючи позитивний заряд вони нейтралізують негативні заряди більшості шампунів і протеїнів волосся, допомагаючи зменшувати сплутування їх. Також позитивний заряд має деякий антимікробний ефект. Полікватерніум — це ціла група катіонних полімерів, які використовуються в засобах особистої гігієни. На даний момент INCI затвердив принаймні 37 різних полімерів, які різняться за числовим значенням. Номери присвоюються в порядку, в якому вони зареєстровані, а не через їхню хімічну структуру. Полімер — будь-яка з численних природних і синтетичних сполук, як правило, з високою молекулярною масою, що складається з мільйонів одиниць, що повторюються і пов'язані між собою. Так катіонний полімер є позитивно зарядженим полімером, який нейтралізує негативний заряд білка волосся, і завдяки цьому він особливо популярний у догляді за волоссям і тілом.

Катіонна Гідроксиетилцелюлоза (катіонний ГЕЦ або Полікватерніум-10) показує відмінні адсорбційні властивості з різними речовинами. Зокрема, він широко застосовується в шампуні для поліпшення текстури волосся на поверхні кожного волосся. Водорозчинний катіонний полімер, що володіє густими, антистатичними, кондиціонуючими властивостями, і тому багато виробників косметики для волосся використовують саме Polyquaternium-10. Він має широке застосування у створенні шампунів "2 в 1", кондиціонують гелях для волосся, незмивних кондиціонерах, спрей-гелях, тоніків для волосся, гелів для душу, очищаючих засобів для обличчя, лосьйонів для тіла і кремах.

Катіонний ГЕЦ добре поєднувати з катіонними кондиціонуючими емульгаторами, як Цетрімоніум хлорид і/або Behentrimonium Chloride, а також такими полікватерніумами як Genadvance Hydra Genadvance Life.

Властивості полікватерніум-10:

  • надає об'єм;
  • знімає електростатичну напругу;
  • обволікає волосся захисною плівкою;
  • полегшує укладання;
  • завдяки катіонній природі притягується до пошкоджених ділянок волосся і векторно відновлює саме ділянки, що потребують догляду.

Застосування полікватерніум-10 в косметиці:

  • використовується в засобах для волосся: мусах для укладання, масках, пінках і лаках;
  • не замутняє рецептуру;
  • полікватерніум-10 збільшує пінність;
  • полікватерніум-10 чудово поєднується з усіма видами ПАР;
  • при використанні в засобах для шкіри надає лугкості ковзання, дає шкірі відчуття м'якості, бархатистості;
  • полікватерніум-10 не залишає жирності.

Країна: США

Yzk5OGE
Оповещение
Watch DOG


Сообщить по электронной почте при изменении:


       когда цена падает ниже Грн

        когда товар будет в наличии


Введите ваш e-mail: