Лимонна кислота

На складі

 

Артикул: acidcitr030422
Вибрати вагу:
Ціна:
23,00 Грн
Оповещение:
Оповещение

Лимонна кислота

INCI: Citric Acid

Зовнішній вигляд: дрібнокристалічний порошок

Розчинність: у воді

Режим введення: у водну фазу при температурі 40-45оС

Дозування: до 30%

Зберігання: у сухому та темному місці

Термін придатності: 06.25

Країна: Китай

Лимонна кислота - це продукт, що широко використовується не тільки в косметичній галузі, але і в медицині, в харчовій промисловості і навіть у кожному будинку. Це коректор рН, пілінговий засіб, хелатор, стабілізатор кислотності та багато іншого. У фармацевтиці лимонна кислота може діяти як антикоагулянт та хелатуючий агент; його солі зв'язуються з іонами кальцію, ключовим компонентом процесу згортання крові, тим самим запобігаючи утворенню тромбів.

Лимонна кислота є універсальним продуктом, який може виконувати багато функцій у косметиці. Дрібна однорідна консистенція цього порошку забезпечує плавне розчинення у воді і легке змішування з іншими компонентами. Ця кислота чудово поєднується з іншими кислотами, за допомогою лимонної кислоти та цитрату натрію створюють цитратний буфер, який широко використовують у косметичній, фармацевтичній, харчовій та хімічній промисловості.

Регулятор рН

Рівень pH засобів для догляду за шкірою є надзвичайно важливим фактором, що визначає як якість, так і безпеку. Ідеальний pH дозволяє продуктам ставати безпечнішими, приємнішими і менш дратівливими при використанні. Крім того, дія деяких активних речовин, барвників, загусників та інших інгредієнтів також може залежати від рівня pH; відхилення можуть призвести до небажаних результатів, таких як знебарвлення, зміна в'язкості та погіршення характеристик продукту. Якщо формула стає занадто лужною, можна додати лимонну кислоту, щоб зменшити рН до бажаного рівня.

Розчин лимонної кислоти можна приготувати, зваживши рівну кількість дистильованої води та вихідного матеріалу лимонної кислоти. Акуратно додайте|добавляйте| лимонну кислоту у воду і добре перемішайте. Цей розчин можна зберігати в потрібному контейнері та використовувати при необхідності. Зверніть увагу, що кислотні розчини ми не додаємо консервант, ці розчини вважаються самоконсервуючими. Всі склади, рН яких нижче за рН 3, вважаються самоконсервуючими, в такому середовищі мікроби не виживають!

Такі розчини дуже зручно додавати до косметичних засобів для корекції рН (його зниження). Додайте розчин по краплях, перемішуючи та уважно спостерігаючи за зміною рН, доки він не досягне бажаного рівня.

20%-ний розчин лимонної кислоти

  • 20% лимонної кислоти
  • 80% дистильованої води

50%-ний розчин лимонної кислоти

  • 50% лимонної кислоти
  • 50% дистильованої води

Хелатуючі властивості та буферний розчин

Лимонна кислота і натрію цитрат разом утворюють буферний цитратний розчин, який допомагає стабілізувати рН складів. pH може бути критичним фактором, що впливає на роботу деяких активних компонентів, вітамінів (особливо водорозчинних форм вітаміну С), консервантів, тому його використання забезпечує оптимальну стабільність косметичних засобів. Також відомо, що лимонна кислота має хелатуючими властивостями, вона зв'язується (секвеструє) з іонами металів, створюючи з ними водорозчинні комплекси, тим самим підвищує ефективність доданих консервантів та антиоксидантів. Лимонна кислота часто використовується в шампунях для зниження рівня pH, що покращує зовнішній вигляд волосся і робить його слухнянішим, зменшуючи пухнастість.

Цитратний буфер:

Лимонна кислота 1%
Трисодіум цитрат 15%
Вода 84%
Цитратний буфер має рН 5,5.

Пілінгові засоби та зволоження

У догляді за шкірою лимонна кислота діє в основному як засіб, що відлущує, і антиоксидант. Це AHA (альфа-гідроксикислота), і її можна використовувати в відлущувальних складах, щоб допомогти видалити відмерлі клітини шкіри і бруд, щоб зробити шкіру свіжою, м'якшою і гладкою. З цієї причини AHA зазвичай використовуються в косметичних хімічних пілінг і терапії акне. Вона також може, за рахунок своєї дії, що відлущує, зменшити глибину і товщину шрамів, плям та інших проблем з пігментацією, тим самим покращивши колір обличчя. Як захисний антиоксидант, лимонна кислота захищає шкіру від впливу вільних радикалів, а також сприяє тонізуванню та зміцненню шкіри. Також лимонна кислота, поруч із молочною кислотою, входить до складу натурального зволожуючого фактора і сприяє швидкому зволоженню шкіри.

Лимонна кислота допомагає виробляти шипіння (шипіння) у бомбочках для ванн.

Реакція шипіння використовується в косметиці для створення чудових спа-ефектів з бомбами для ванн та іншими шипучими засобами для ванн. Безумовно, найпопулярнішим кислотним інгредієнтом, що включається в бомби для ванни, є лимонна кислота. Коли такі продукти потрапляють у воду для ванни, кислота вступає у реакцію з харчовою содою (бікарбонатом натрію) із виділенням бульбашок вуглекислого газу, які спостерігаються як шипіння.

OWJjMDFhZm
Оповещение
Watch DOG


Сообщить по электронной почте при изменении:


       когда цена падает ниже Грн

        когда товар будет в наличии


Введите ваш e-mail: