Главная »Активні компоненти»КИСЛОТИ » Койєва кислота 98%


        

Койєва кислота 98%

Kojic Acid

На складі

 

Артикул: acid2424/2
Доступність: Доступно
Виробник: Германия
Вибрати вагу:
Ціна:
49,00 Грн
Оповещение:
Оповещение

в корзину:
  шт.  

Kojic Acid/ Койєва кислота 98%

INCI: Kojic Acid

Синоніми: AEC койєва кислота, Kojic Acid SL, Kojissan TQ, Melanobleach-K, OriStar К., ROTA KA.
Зовнішній вигляд: білий, бежевий або безбарвний дрібнокристалічний порошок
Формула: C6H6O4
Запах: ні
Дозування: 0,1-4%
Розчинність: у воді
рН: 4,7
Спосіб введення: Активну фазу при 40-50°С
Спосіб отримання: одержують шляхом зброджування вуглеводів (глюкози, арабінози, ксилози та ін) за допомогою бактерій Aspergillus orizae, Aspergillus glaucus та ін.
Температура плавлення: 152-155°C
Умови зберігання: зберігати у темному та сухому місці, у щільно закритій тарі при кімнатній температурі
Застосування: широко використовується як інгредієнт для відбілювання шкіри в засобах догляду за шкірою в Японії з кінця 80-х років.
Придатний до: 06.24

Койова кислота є м'яким інгібітором утворення пігменту в рослинних та тваринних тканинах, тобто є хорошим засобом для боротьби з пігментацією.

Робота койєвої кислоти

На відміну від інших кислот, які розривають зв'язки між клітинами та відлущують шкіру, койева кислота діє, пригнічуючи вироблення коричневого пігменту. Вона блокує тирозиназу, у свою чергу пригнічуючи вироблення надлишкового пігменту. Це означає, що койева кислота допомагає висвітлити існуючі сонячні плями та фотопошкодження, видалити темні плями, що залишилися від шрамів або прищів, і навіть покращити стан при меланодермії. Ця кислота також як і мигдальна або саліцилова кислота має потужну протизапальну та протимікробну властивість. Тому її дуже ефективно вводити до складів, що містять такі кислоти.

Слід враховувати те, що койева кислота втрачає свою стабільність при попаданні світла. Окислюючись під впливом кисню та повітря, койева кислота повністю втрачає свою активність та змінює колір косметичного засобу. Тому всі засоби, що містять цю кислоту, повинні зберігатися в непрозорій тарі, в темному і прохолодному місці. Крім того, койева кислота надають більш ефективну дію у поєднанні з кверцетином і стає стабільнішою.

Косметичні властивості та характеристики:

Койєву кислоту включають у відбілюючі засоби, креми, сироватки, пілінги, гелі, тоніки та лосьйони, маски, зубні пасти та засоби догляду за ротовою порожниною. А також засоби для чищення, мило анти-акне і склади для прийняття ванн.

1. має протизапальні та антибактеріальні властивості;
2. має антиоксидантну дію;
3. ефективно відлущує та зволожує шкіру;
4. пригнічує синтез меланіну, сприяючи усуненню гіперпігментації шкіри;
5. має потужний освітлюючий шкіру ефект;
6. має невелику консервуючу властивість;
7. стимулює синтез колагену.

Застосовується для лікування:

• для антивікової профілактики шкіри;
• для лікування та профілактики фотостаріння;
• для гіперпігментації (мелазма, хлоазму, старечі плями, ластовиння);
• для боротьби з пігментацією, викликане вагітністю, протизаплідними таблетками, інсоляцією, косметичними засобами, медикаментозними препаратами;
• проти акне, постакне, висипу вугрів, післязапальної гіперпігментації;
• для лікування актинічної кератоми.

Пілінг: койєва кислота входить до складу пілінгів. Має слабку дію, що відлущує. АНА-пілінг з койєвою кислотою – це суміш трьох-гідроксикислот (гліколевої, молочної та яблучної) у сумарній концентрації 25% з койєвою кислотою (2,7%), рН 3,2. Формула пілінгу збагачена рослинними екстрактами відбілюючої дії (екстракти солодки та мучниці).

Країна: Німеччина

 

NmNkYmQz
Оповещение
Watch DOG


Сообщить по электронной почте при изменении:


       когда цена падает ниже Грн

        когда товар будет в наличии


Введите ваш e-mail: