Главная »Активні компоненти»ЗВОЛОЖУВАЧІ » СО2 екстракт гранату


        

СО2 екстракт гранату

На складі

 

Артикул: ExtrCO2200321
Доступність: Доступно
Виробник: Украина
Вибрати вагу:
Ціна:
49,00 Грн
Оповещение:
Оповещение

в корзину:
  шт.  

СО2 екстракт гранату

INCI: CO2 Punica granatum Extract

Сировина: Punica granatum - кісточки та шкірка граната
Зовнішній вигляд: масляна рідина від жовтого до оранжевого кольору
Запах: аромат властивий рослинній сировині, яка використовується для отримання СО2 екстракту
Дозування: 0,2-0,5%, у лікувальних засобах 0,6-2%
Розчинність: у оліях
Спосіб введення: в активну фазу при температурі 35°С–45°С
Спосіб отримання: надкритична флюїдна екстракція природним діоксидом вуглецю, без залишків розчинника та важких металів
Склад: лимонна кислота, яблучна кислота, вітаміни (А, С, В1, В2, В6, В12, Е), цукор, дубильні речовини, фолієва кислота, амінокислоти, крохмаль, целюлоза, жирні кислоти, мікроелементи.
Умови зберігання: зберігати в сухому темному та прохолодному місці, у щільно закритій тарі
Термін придатності: 04.25

СО2 екстракт граната – це прекрасний компонент, який застосовується для всіх типів шкіри в будь-якому віці, навіть для дитячої шкіри.

Екстракт гранату має антиоксидантні властивості і попереджає передчасне старіння шкіри, покращує її вологоутримуючі властивості, стимулює синтез колагену та допомагає зменшити пігментацію.
Цей екстракт також має відмінну зволожуючу дію для сухої шкіри, що втомилася і втратила свіжість, оскільки має здатність відновлювати ліпідний бар'єр, зволожувати, пом'якшувати і заспокоювати запалену шкіру. Наявність органічних кислот надає екстракту легкий відбілюючий ефект.
Свою антивікову дію екстракт гранату виявляє також завдяки тому, що в ньому містяться потужні антиоксиданти, які пов'язують вільні радикали, що спричиняють ознаки передчасного старіння. Важливо відзначити, що саме ця властивість екстракту гранату застосовується і в сонцезахисних засобах, оскільки значно знижує шкідливий вплив ультрафіолетових променів.
Активні речовини екстракту граната оновлюють кератиноцити, які стимулюють регенерацію епідермісу, крім того, його застосовують у косметиці як в'язкий та тонізуючий засіб.

Елагова кислота – потужний антиоксидант, який запобігає знищенню колагену та виникненню запальної реакції, що зазвичай асоціюється з фото-старінням, викликаним таким фактором навколишнього середовища, як УФ-промені. Вченими в численних дослідженнях було підтверджено, що еллагава кислота захищає клітини людини від УФ-пошкодження, блокуючи MMP ензими, що руйнують колаген, а також усуває вплив молекули ICAM, що викликає запалення.

Елагова кислота уповільнює появу та формування вікових плям, будучи при цьому природним інгредієнтом.

Властивості при харчовому або косметичному застосуванні:

• антиоксидант;
• стимулює синтез колагену;
• зволожує;
• відбілює та м'яко відлущує;
• вітамінізує шкіру;
• захищає;
• надає шкірі еластичність;
• звужує пори та контролює вироблення шкірного жиру;
• відновлює ліпідний бар'єр шкіри;
• знімає лущення та заспокоює шкіру.

Країна: Україна

MzRlN
Оповещение
Watch DOG


Сообщить по электронной почте при изменении:


       когда цена падает ниже Грн

        когда товар будет в наличии


Введите ваш e-mail: