Главная »Активні компоненти»ЗВОЛОЖУВАЧІ » Arabinogalactan/Арабіногалактан


        

Arabinogalactan/Арабіногалактан

На складі

 

Артикул: tga041b0
Доступність: Доступно
Вибрати вагу:
Ціна:
57,00 Грн
Оповещение:
Оповещение

в корзину:
  шт.  

Arabinogalactan

INCI: arabinogalactan

Зовнішній вигляд: аморфний порошок бежевого кольору високого ступеня очищення
Сировина: деревина модрини сибірської 
рН: 5-7 (1% розчин)
Розчинність: створює колоїдний розчин у воді але зовсім не дає гелю, при бідь-якому дозуванні у вас вийде абсолютно рідкий розчин
Режим введення та приготування: легко та досить швидко розчиняється у воді, утворюючи блідо-сірий або практично безбарвний (залежно від дозування) розчин дуже низької в'язкості. Надалі - отриману рідину можна гріти і змінювати рН, оскільки розчин стійкий до нагрівання (витримує нагрівання до 100 ° С і має широкий діапазон рН)
Дозування: від 1-10%
Термін придатності: 10.25
Зберігання: у сухому та прохолодному місці

Країна: США

Арабиногалактан - сильно розгалужений полісахарид, що складається з галактанової основи з бічними ланцюгами цукрів арабінози та галактози. Модрина арабіногалактану є відмінним джерелом клітковини, був схвалений як харчова добавка FDA. Це природний імуностимулятор, який істотно активує захисні клітини організму. Є джерелом розчинних харчових волокон, необхідні надійного функціонування імунної системи. Арабіногалактан має помітні гепатопротекторні та мембраноторпні властивості.

Арабиногалактан використовується як допоміжний компонент при виробництві кремів для догляду за шкірою, шампунів, лосьйонів і т.д. Маючи вологоутримуючі властивості, арабіногалатан знижує втрату трансепідермальної води в умовах сухого клімату, зберігаючи тим самим вологу і покращуючи харчування шкіри, скорочує ознаки лущення. Крім того, будучи хорошим стабілізатором та структуризатором, арабіногалактан використовується з метою підвищення стабільності емульсій косметичних засобів. Використання арабіногалактану в препаратах лікувальної косметики сприятиме не лише глибшому проникненню біологічно активних речовин у шкіру, а й підвищенню поглинання. Застосування арабіногалактану спільно з неорганічними пігментами та сонцезахисними засобами сприяє швидкій дисперсії основних компонентів, кращому захисту шкіри від ультрафіолетових променів.

Крім того, що арабіногалактан є зволожувачем і структуроутворювачем, він має цінну якість. Арабіногалактан є пребіотиком. Має імуномодулюючий ефект, уповільнює процеси перекисного окислення ліпідів. Має мембранотропні властивості, збільшує розчинність, активність і ефективність вивільнення різних водорозчинних компонентів. Підвищує стабільність емульсії завдяки створенню негустого гелю.

Властивості екстракту Арабіногалактан/ДКВ:

  • Висока розчинність у воді. Добре розчинний як у гарячій, так і холодній воді. Також розчинний у водно-етиловому розчині, не розчинний у оліях і практично не розчинний у чистому етиловому спирті.
  • Стійкість у кислому середовищі.
  • Термічна та гідролітична стабільність.
  • Вологатримуюча здатність.
  • Жирозв'язуюча здатність.
  • Бактерицидна дія.
  • Пребіотик.

MjBiNm
Оповещение
Watch DOG


Сообщить по электронной почте при изменении:


       когда цена падает ниже Грн

        когда товар будет в наличии


Введите ваш e-mail: