Главная »Активні компоненти»АНТИ-АКНЕ/ЖИРНАЯ КОЖА » Z-COTE Водорозчинний мікронізований оксид цинку


        

Z-COTE Водорозчинний мікронізований оксид цинку

На складі

 

Артикул: P & UVF70b0
Доступність: Доступно
Виробник: Германия
Вибрати вагу:
Ціна:
49,00 Грн
Оповещение:
Оповещение

в корзину:
  шт.  

Z-COTE/Мікронізований оксид цинку

INCI: Zinc Oxide

Зовнішній вигляд: порошок білого кольору
Чистота: 99.0 – 100.5%
Розмір частинок: 0.2
Молекулярна маса: 81
Розчинність: у воді, змішується з маслами, гліцерином, емолентами
Дозування: до 25%
Сонцезахисна активність: 1% оксиду цинку = СПФ 1, 10% оксиду цинку = СПФ 10, 25% оксиду цинку = СПФ 25
Зберігання: у сухому та темному місці
Термін придатності: до 10.24

Ультрафіолетове випромінювання відповідає за різні фізіологічні впливи на шкіру внаслідок її високого вмісту енергії. Ці ефекти включають сонячні опіки, передчасне виникнення зморшок, тобто прискорене старіння шкіри та при частому інтенсивному впливі, підвищений ризик розвитку раку шкіри. УФ-фільтри та мікропігменти забезпечують життєво важливий захист шкіри від шкідливого впливу УФ-випромінювання. Зараз вони все частіше використовуються не тільки в засобах від сонця, а й в інших косметичних засобах для шкіри, як-от денні креми. Використання УФ-фільтрів та мікропігментів для захисту шкіри регулюється законодавством багатьох країн. У таблиці показано статус схвалення та допустиму концентрацію в ЄС, США та Японії. Концентрації УФ-фільтрів у препаратах для засмаги залежать від бажаного ступеня захисту, що вимірюється з точки зору сонцезахисного фактора (SPF). Зазвичай органічні ультрафіолетові фільтри поєднуються з мікропігментами в продуктах з високим SPF. Їх можна використовувати разом із поглиначами радикалів, тобто. аскорбілмонофосфат натрію, натрію аскорбил фосфатом, аскорбіл пальмітатом, вітаміном Е або ацетатом вітаміну Е, які забезпечують додатковий пасивний захист від сонця.

Z-COTE

Євросоюз        США

+ (25%)* + (25%) + (20%) + (no limit)

+ = схвалено як сонцезахисний агент (з максимальною концентрацією)

* = попередньо схвалений у Німеччині до 25%

Z-COTE є мікронізованим оксидом цинку без покриття і має амфіфільну природу. Розчиняється у воді, тому легко входить у водну фазу, не вимагає додаткових стабілізаторів. Це надзвичайно стабільний продукт, який можна використовувати як єдиний сонцезахисний фільтр. Також він поєднується з жиророзчинними компонентами (олії, емоленти, воски тощо). Z-COTE має покриття (довжина хвилі) від 290 до 380 нм, і на відміну від діоксиду титану, практично не забілює шкіру, має протимікробний та протизапальний ефект. Має захист UVA та UVB. Вже при 5% має гарний захист.

Як ви знаєте довжина хвилі UVB - 280-320 нм, довжина хвилі UVA 320-340нм і довжина хвилі UVAI становить 340-400нм. Як видно з графіка, наш цинк має повне покриття UVB і UVA, а також часткове покриття UVAI.

Переваги:

Захист Long-ray (UVA)
Захист від ультрафіолету(UVB)
Практично повна прозорість сонцезахисних готових продуктів не забілює шкіру.
Стабільність фільтра та сонцезахисних засобів не вимагає додаткової стабілізації
Гіпоалергенний, не викликає подразнення
Нежирний та нелипкий
Дозволяє створювати м'які формулювання
Легко зберігати - сумісно з донорами формальдегіду (поєднується з консервантами типу Sharomix DMP II, Nipaguard BPX, Sharomix DMDMH)
Поєднується з будь-якими видами консервантів
Схвалений FDA - категорія I Сонцезахисний крем 2-25%
FDA категорії I для захисту шкіри та попрілостей
Синергічний з органічними сонцезахисними фільтрами

Історично, сонцезахисні креми з природними фільтрами (оксид цинку та діоксид титану) мали обмежену привабливість через їх зовнішній вигляд (забілювання та ефект маски). З нашим оксидом цинку ви можете створювати красиві сонцезахисні креми без ефекту забілювання. На наведеному нижче графіку показана розрахункова залежність між розміром частинок та розсіюванням видимого світла для оксиду цинку. Найбіліша чи найбільш видима частка — це та, яка розсіює світло найефективніше. Розмір частинок, у яких це відбувається, відрізняється кожному за матеріалу. Z-COTE® дрібнодисперсний оксид цинку має середній розмір частинок менше 0,2 мкм і тому погано розсіює видиме світло. Завдяки цьому Z-COTE® за своєю природою «прозорий» при нанесенні на шкіру, залишаючись при цьому чудовим санблоком (UVA/UVB). Це дозволяє використовувати його у всіх продуктах місцевого застосування, включаючи сонцезахисні креми та інші склади для щоденного застосування практично без відбілюючого ефекту.

Країна: Німеччина

ДЕТАЛЬНІШЕ ЧИТАТИ ТУТ 1 частина

і ТУТ 2 частина

Z-COTE/Микронизированный оксид цинка

INCI: Zinc Oxide
Внешний вид: порошок белого цвета
Чистота: 99.0 - 100.5%
Размер частиц: 0.2 μ
Молекулярная масса: 81
Растворимость: в воде, смешивается с маслами, глицерином, эмолентами
Дозировки: до 25%
Солнцезащитная активность: 1% оксида цинка=СПФ 1, 10% оксида цинка=СПФ 10, 25% оксида цинка=СПФ 25
Хранение: в сухом и темном месте

Ультрафиолетовое излучение отвечает за различные физиологические воздействия на кожу в результате ее высокого содержания энергии. Эти эффекты включают солнечные ожоги, преждевременное появление морщин, т.е. ускоренное старение кожи и, при частом интенсивном воздействии, повышенный риск развития рака кожи. УФ-фильтры и микропигменты обеспечивают жизненно важную защиту кожи от вредного воздействия УФ-излучения. Сейчас они все чаще используются не только в средствах от солнца, но и в других косметических средствах для кожи, таких как дневные кремы. Использование УФ-фильтров и микропигментов для защиты кожи регулируется законодательством многих стран. В таблице показан статус одобрения и допустимую концентрацию в ЕС, США и Японии. Концентрации УФ-фильтров в препаратах для загара зависят от желаемой степени защиты, измеряемой с точки зрения солнцезащитного фактора (SPF). Обычно органические УФ-фильтры объединяются с микропигментами в продуктах с высоким SPF. Их также можно использовать вместе с поглотителями радикалов, т.е. аскорбилмонофосфат натрия, натрия аскорбил фосфатом, аскорбил пальмитатом, витамином Е или ацетатом витамина Е, которые обеспечивают дополнительную пассивную защиту от солнца.

Z-COTE

Евросоюз         США              Япония

+ (25%)*       + (25%)         + (no limit)

+ = Одобрено как солнцезащитный агент (с максимальной концентрацией)

* = предварительно одобрен в Германии до 25%

Z-COTE представляет собой микронизированный оксид цинка без покрытия и имеет амфифильную природу. Растворяется в воде, поэтому легко включается в водную фазу, не требует дополнительных стабилизаторов. Это чрезвычайно стабильный продукт, который может использоваться как единственный солнцезащитный фильтр. Также он смешивается с жирорастворимыми компонентами (масла, эмоленты, воски и т.д.). Z-COTE имеет покрытие (длина волны) от 290 до 380 нм, и в отличие от диоксида титана, практически не забеливает кожу, обладает противомикробным и противовоспалительным эффектом. Имеет защиту UVA и UVB. Уже при 5% оказывает хорошую защиту.

Как вы знаете длина волны UVB – 280-320 нм, длина волны UVA 320-340нм и длина волны UVAI составляет 340-400нм. Как видно из графика, наш цинк имеет полное покрытие UVB и UVA, а также частичное покрытие UVAI.

Преимущества:

  • Защита Long-ray (UVA)
  • Защита от ультрафиолета(UVB)
  • Практически полная прозрачность солнцезащитных готовых продуктов, не забеливает кожу
  • Стабильность фильтра и солнцезащитных средств, не требует дополнительной стабилизации
  • Гипоаллергенный, не вызывает раздражения
  • Нежирный и нелипкий
  • Позволяет создавать мягкие формулировки
  • Легко хранить - совместимо с донорами формальдегида (сочетается с консервантами типа Sharomix DMP IINipaguard BPXSharomix DMDMH )
  • Сочетается с любыми видами консервантов
  • Одобрен FDA - категория I Солнцезащитный крем 2-25%
  • FDA категории I для защиты кожи и опрелостей
  • Синергичен с органическими солнцезащитными фильтрами

    Исторически, солнцезащитные кремы с природными фильтрами (оксид цинка и диоксид титана) имели ограниченную привлекательность из-за их внешнего вида (забеливание и эффект маски). С нашим оксидом цинка вы можете создавать красивые солнцезащитные кремы без эффекта забеливания. На приведенном ниже графике показана расчетная зависимость между размером частиц и рассеянием видимого света для оксида цинка. Самая белая или наиболее видимая частица — это та, которая рассеивает свет наиболее эффективно. Размер частиц, при которых это происходит, отличается для каждого материала. Z-COTE® мелкодисперсный оксид цинка имеет средний размер частиц менее 0,2 мкм и поэтому плохо рассеивает видимый свет. Благодаря этому Z-COTE® по своей природе «прозрачен» при нанесении на кожу, оставаясь при этом отличным санблоком (UVA/UVB). Это позволяет использовать его во всех продуктах местного применения, включая солнцезащитные кремы и другие составы для ежедневного применения, практически без отбеливающего эффекта.

    Страна: Германия

    ПОДРОБНЕЕ ЧИТАТЬ ТУТ 1 часть

    ТУТ 2 часть

    YTUwYjh
    Оповещение
    Watch DOG


    Сообщить по электронной почте при изменении:


           когда цена падает ниже Грн

            когда товар будет в наличии


    Введите ваш e-mail: