Главная »Активні компоненти»АНТИ-АКНЕ/ЖИРНА ШКІРА » Z-COTE Водорозчинний мікронізований оксид цинку


        

Z-COTE Водорозчинний мікронізований оксид цинку

На складі

 

Артикул: P & UVF70b0
Доступність: Доступно
Виробник: Германия
Вибрати вагу:
Ціна:
50,00 Грн
Оповещение:
Оповещение

в корзину:
  шт.  

Z-COTE/Мікронізований оксид цинку

INCI: Zinc Oxide

Зовнішній вигляд: порошок білого кольору
Чистота: 99.0 – 100.5%
Розмір частинок: 0.2
Молекулярна маса: 81
Розчинність: у воді, змішується з маслами, гліцерином, емолентами
Дозування: до 25%
Сонцезахисна активність: 1% оксиду цинку = СПФ 1, 10% оксиду цинку = СПФ 10, 25% оксиду цинку = СПФ 25
Зберігання: у сухому та темному місці
Термін придатності: до 08.26

Ультрафіолетове випромінювання відповідає за різні фізіологічні впливи на шкіру внаслідок її високого вмісту енергії. Ці ефекти включають сонячні опіки, передчасне виникнення зморшок, тобто прискорене старіння шкіри та при частому інтенсивному впливі, підвищений ризик розвитку раку шкіри. УФ-фільтри та мікропігменти забезпечують життєво важливий захист шкіри від шкідливого впливу УФ-випромінювання. Зараз вони все частіше використовуються не тільки в засобах від сонця, а й в інших косметичних засобах для шкіри, як-от денні креми. Використання УФ-фільтрів та мікропігментів для захисту шкіри регулюється законодавством багатьох країн. У таблиці показано статус схвалення та допустиму концентрацію в ЄС, США та Японії. Концентрації УФ-фільтрів у препаратах для засмаги залежать від бажаного ступеня захисту, що вимірюється з точки зору сонцезахисного фактора (SPF). Зазвичай органічні ультрафіолетові фільтри поєднуються з мікропігментами в продуктах з високим SPF. Їх можна використовувати разом із поглиначами радикалів, тобто. аскорбілмонофосфат натрію, натрію аскорбил фосфатом, аскорбіл пальмітатом, вітаміном Е або ацетатом вітаміну Е, які забезпечують додатковий пасивний захист від сонця.

Z-COTE

Євросоюз        США

+ (25%)* + (25%) + (20%) + (no limit)

+ = схвалено як сонцезахисний агент (з максимальною концентрацією)

* = попередньо схвалений у Німеччині до 25%

Z-COTE є мікронізованим оксидом цинку без покриття і має амфіфільну природу. Розчиняється у воді, тому легко входить у водну фазу, не вимагає додаткових стабілізаторів. Це надзвичайно стабільний продукт, який можна використовувати як єдиний сонцезахисний фільтр. Також він поєднується з жиророзчинними компонентами (олії, емоленти, воски тощо). Z-COTE має покриття (довжина хвилі) від 290 до 380 нм, і на відміну від діоксиду титану, практично не забілює шкіру, має протимікробний та протизапальний ефект. Має захист UVA та UVB. Вже при 5% має гарний захист.

Як ви знаєте довжина хвилі UVB - 280-320 нм, довжина хвилі UVA 320-340нм і довжина хвилі UVAI становить 340-400нм. Як видно з графіка, наш цинк має повне покриття UVB і UVA, а також часткове покриття UVAI.

Переваги:

  • Захист Long-ray (UVA)
  • Захист від ультрафіолету(UVB)
  • Практично повна прозорість сонцезахисних готових продуктів не забілює шкіру.
  • Стабільність фільтра та сонцезахисних засобів не вимагає додаткової стабілізації
  • Гіпоалергенний, не викликає подразнення
  • Нежирний та нелипкий
  • Дозволяє створювати м'які формулювання
  • Легко зберігати - сумісно з донорами формальдегіду (поєднується з консервантами типу Sharomix DMP II, Nipaguard BPX, Sharomix DMDMH)
  • Поєднується з будь-якими видами консервантів
  • Схвалений FDA - категорія I Сонцезахисний крем 2-25%
  • FDA категорії I для захисту шкіри та попрілостей
  • Синергічний з органічними сонцезахисними фільтрами

Історично, сонцезахисні креми з природними фільтрами (оксид цинку та діоксид титану) мали обмежену привабливість через їх зовнішній вигляд (забілювання та ефект маски). З нашим оксидом цинку ви можете створювати красиві сонцезахисні креми без ефекту забілювання. На наведеному нижче графіку показана розрахункова залежність між розміром частинок та розсіюванням видимого світла для оксиду цинку. Найбіліша чи найбільш видима частка — це та, яка розсіює світло найефективніше. Розмір частинок, у яких це відбувається, відрізняється кожному за матеріалу. Z-COTE® дрібнодисперсний оксид цинку має середній розмір частинок менше 0,2 мкм і тому погано розсіює видиме світло. Завдяки цьому Z-COTE® за своєю природою «прозорий» при нанесенні на шкіру, залишаючись при цьому чудовим санблоком (UVA/UVB). Це дозволяє використовувати його у всіх продуктах місцевого застосування, включаючи сонцезахисні креми та інші склади для щоденного застосування практично без відбілюючого ефекту.

Країна: Німеччина

ДЕТАЛЬНІШЕ ЧИТАТИ ТУТ 1 частина

і ТУТ 2 частина

Zjk2MTdlZD
Оповещение
Watch DOG


Сообщить по электронной почте при изменении:


       когда цена падает ниже Грн

        когда товар будет в наличии


Введите ваш e-mail: