Главная »Активні компоненти»АНТИ-АКНЕ/ЖИРНА ШКІРА » Саліцилова кислота в ліпосомах 10%


        

Саліцилова кислота в ліпосомах 10%

На складі

 

Артикул: L877b0
Доступність: Доступно
Виробник: Китай
Вибрати вагу:
Ціна:
130,00 Грн
Оповещение:
Оповещение

в корзину:
  шт.  

Саліцилова кислота в ліпосомах

INCI: Water & Salicylic Acid & Phospholipids
Зовнішній вигляд: ліпосомальна емульсія
Розчинність: у воді
Дозування: 2%
Режим вводу: у активну фазу при повільному перемішуванні
Зберігання: у прохолодному місці при 15-20 ° С
Термін придатності: 08.25

Країна: Італія

Склад

Water  83.00%
Salicylic Acid 10.00%
Phospholipids 5.00%
Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate 2.00%

Однією з основних властивостей саліцилової кислоти є її здатність видаляти клітини шкіри верхнього шару (рогового шару) і розщеплювати сальні пробки. Цей кератолітичний ефект залежить від концентрації саліцилової кислоти, яка використовується у кремі. Наприклад, при концентрації 10-15% саліцилової кислоти проявляється кератолітичний ефект вже через 2 чи 3 дні. При введенні саліцилової кислоти 1-5% десквамація клітин шкіри спостерігається через 7 та 10 днів відповідно. Отже, саліцилова кислота широко використовується як основний інгредієнт для пілінгів або інших процедур, що відлущують. Такі продукти пілінгу містять саліцилову кислоту, зазвичай, у концентраціях від 0,5 до 3%. Слід пам'ятати, що верхня межа (20%) саліцилової кислоти застосовується тільки в дерматологічних (відпускаються за рецептом) продуктах та під контролем лікарів. Для продуктів проти бородавок саліцилова кислота зазвичай використовується від 12 до 40% і також під наглядом лікаря.

Саліцилова кислота часто використовується для глибшого проникнення інших активних інгредієнтів. Це мотивується тим, що саліцилова кислота, що розщеплює сальні пробки, відлущує верхній шар шкіри, і завдяки цьому відбувається збільшення абсорбції активних речовин і відповідно збільшується їх ефективність.

Завдяки кератолітичному ефекту саліцилова кислота стала основним інгредієнтом для лікування акне (0,5-2%). Окрім ефекту, що відлущує, саліцилова кислота підкисле шкіру і надає протизапальні властивості, що теж благотворно позначається на лікуванні акне.

Саліциловая кислота також часто використовується для лікування грибків, хоча фунгістатична активність її не висока. Але при цьому саліцилова кислота посилює протигрибкову дію інших активів, тобто, вона працює як "бустер". Завдяки своїй ефективності як кератолітичний, протисвербіжний, протизапальний засіб, який посилює дію протигрибкових препаратів, її часто використовують у парі з цинком пірітіоном та іншими протиперхотними інгредієнтами. У 1991 році FDA схвалила саліцилову кислоту для лікування лупи. Аналогічним чином, у 1991 році FDA схвалило саліцилову кислоту для боротьби із себорейним дерматитом та псоріазом. Саліцилову кислоту часто використовують для лікування дерматиту та інших нашкірних захворювань. Так як при утворенні ранок дуже швидко починає розвиватися стафілокок, який перешкоджає загоєнню і намагається поширитися по всій поверхні шкіри. Саліцилова кислота з кортикостероїдами, церамідами, фітостеролами та ін активними компонентами сприяє швидкому загоєнню ран. Наприклад, на вітчизняному ринку є лікарська мазь "Бетасалік", яка містить саліцилову кислоту та кортикостероїд для лікування дерматитів.

Крім того, виявлено, що саліцилова кислота здатна поглинати ультрафіолетове випромінювання, при цьому стаючи рожевого кольору. Тому завжди зберігайте її у темному місці, без доступу світла.

Щоб уникнути надмірного пілінгу та/або іригації шкіри, саліцилову кислоту слід використовувати з обережністю при використанні разом з додатковими ексфоліантами, такими як абразивні мила або очищувальні засоби, спиртовмісні продукти або засоби, які містять, наприклад, бензоїлпероксид, резорцин, сірку або третину. Крім того, мило або косметика, які висушують шкіру, можуть збільшувати ексфоліацію і, отже, подразнення шкіри. Тому, якщо у вас чутлива шкіра, а застосування саліцилової кислоти необхідне (часті подразнення, зараження ран, ураження шкіри, акне, лупа), то найкраще використовувати інкапсульовану в ліпосоми. Так як ліпосоми доставляють саліцилову кислоту саме в місця ураження, при цьому не дратують поверхню шкіри. Наша саліцилова кислота дуже концентрований продукт, тому її максимальне дозування 5% (це маски, бальзами, засоби, що змиваються). Для щоденного застосування достатньо 1 – 2% саліцилової кислоти. Саліцилову кислоту можна використовувати в денних засобах, але в поєднанні з СПФ захистом.

Протипоказання: з особливою обережністю слід застосовувати саліцилову кислоту вагітним жінкам!

Пропоную зробити ліпосомальний тонік з АНА, РНА та ВНА кислотами

Робити його дуже просто, він підійде для будь-якої шкіри, навіть із розацеа. За рахунок ліпосом, такий тонік не дратуватиме шкіру, але при цьому її зволожуватиме, надаватиме найлегший пілінг, покращуватиме колір обличчя і підліковуватиме запалення.

Фаза А

вода до 100%
мигдальна кислота 0,7%
молочна кислота 0,5%
лимонна кислота 0,3%
глюконодельта лактон 1%
Трилон М 0,05%

Фаза В

саліцилова кислота в ліпосомах 2%
азелаїнова кислота в ліпосомах 1,5%

Фаза С

консервант
ек-кт алое пропіленгліколевий 3%
ек-кт огірка пропіленгліколевий 3%

Джерело:  DiSalvo R. 2002 Salicylic acid. The chemistry and manufacture of cosmetics. Volume III. Edited by M.L. Schlossman

YThhZ
Оповещение
Watch DOG


Сообщить по электронной почте при изменении:


       когда цена падает ниже Грн

        когда товар будет в наличии


Введите ваш e-mail: