Консервант Leucidal Liquid
INCI Name: Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate
Зовнішній вигляд: прозора рідина від майже безбарвного до жовтого кольору
Спосіб отримання: продукт бродіння редису бактеріями Leuconostoc Kimchii
Походження: 100% природного походження
Розчинність: у воді
Робочий рН: 3-9
Режим вводу: в активну або водну фазу
Дозування: 4%
Зберігання: у прохолодному та темному місці
Термін придатності: 10.24
Країна: Італія
Даний консервант є 100% натуральним продуктом і широко використовується у косметиці БІО. Отриманий шляхом бродіння редису бактеріями Leuconostoc, містить пептиди антибактеріальної властивості, ефективність яких як консервант була доведена "challenge test". Не дратує, дуже добре переноситься шкірою і підходить для збереження емульсій, призначених для чутливої шкіри. Ефективний весь діапазон pH до 9 і дуже простий у використанні, ідеально підходить для всіх типів емульсій, що містять водну фазу: креми, молочко, гелі, лосьйони, шампуні, гелі для душу і т.д.
Функції:
Антибактеріальний та протигрибковий препарат широкого спектру дії забезпечує збереження косметичних препаратів, що містять водну фазу.
Зберігання:
Зберігати при кімнатній температурі в захищеному від вологи та світла місці при температурі 10-25°С. Добре закрити флакон після використання. Тестами було доведено, що емульсії, до яких було додано 2%, можуть зберігатися 2 місяці при кімнатній температурі без ознак псування.
Властивості:
Антибактеріальний та протигрибковий засіб, широкого спектру:
Дозування: 0.5% до 4%
Розчинність: розчинний у воді та емульсії
Щільність: 1.14-1.18
1 мл = близько 25 -27 крапель
Обмеження: рН Leucidal є ефективним рН до 9.
Для підвищення ефективності у довгостроковій перспективі: Зокрема, на дріжджі та плісняву, можна поєднувати Leucidal з комплексом Бензоат & Сорбат.
Для використання як єдиний консервант: Рекомендується використовувати Leucidal у дозуванні 3-4%.
Сумісність: Дуже хороша сумісність з усіма емульгаторами, поверхнево-активними речовинами та гелеутворювачами.
Вплив на рН емульсії: Дещо знижує pH.


Діапазон рН
Цей консервант працює у різному діапазоні рН, і від цього залежить концентрація самого консерванту. Чим нижче рН готового продукту, тим менше потрібно консерванту. Також варто зауважити, що дозування 4% як єдиний консервант показує високу ефективність.





