Plantasens Grape Serum

Комплекс винограда - смесь липидов и фитостеролов для жирной и комбинированной кожи

На складі

 

Артикул: ACа908b0
Доступність: Доступно
Виробник: Швейцария
Вибрати вагу:
Ціна:
45,00 Грн
Оповещение:
Оповещение

в корзину:
  шт.  

Plantasens Grape Serum

INCI: Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil (and) Phytosterols (and) Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables (and) Cera Alba (Beeswax)

Зовнішній вигляд: гелеподібна олія
Коефіцієнт кислотності: 1,0 max
Значення омилення: 165 - 185
Значення йоду: 90 – 110
Розчинність: у оліях
Режим введення: в масляну чи активну фазу
Дозування: 0,5-100%
• Для кремів: 0,5-3% (найкраще 1,5-2%)
Для масляних серумів: 10-20% (ідеально 5-10%)
• Можна наносити чистим на обличчя, як "швидку допомогу" при опіках, сильному лущенні, як експрес-маску з додаванням різних маслорозчинних компонентів
Зберігання: при кімнатній температурі
Термін придатності: 05.25

Сироватки Plantasens є готовими висококонцентрованими ліпідними сумішами, збагачені поживними речовинами для відновлення шкіри, матування, нормалізації себуму та зволоження. Серум збагачений вітамінами А, D та Е та незамінними жирними кислотами, антиоксидантами (фітостеролами) та неомилюваною фракцією оливкової олії. Серум дозволяє створювати емульсії холодним та гарячим способом, масляні сироватки. Сприяє додатковому загущенню.

Для жирної та комбінованої шкіри, Plantasens Grape Serum, багатий на Омега 6, допомагає очистити пори, розблокувати сальні пробки, нормалізує функції сальних залоз і захищає від TEWL (втрати води). Покращує сенсорні властивості косметичних продуктів. Ідеально поєднується з Комплексом авокадо, який багатий на Омега-9 і сприяє швидкій гідратації та матуванню, відновленню шкірних тканин.

Відомо, що жирні кислоти Омега-6 допомагають зменшити TEWL (трансепідермальну втрату води) та необхідні для нормального функціонування бар'єру шкіри та її структурної цілісності. Крім того, лінолева кислота, жирна кислота омега-6, як виявилося, відіграє значну роль у роботі шкіри. Це найпоширеніша жирна кислота в епідермісі. Вона також є попередником церамідів, основним компонентом позаклітинної ліпідної матриці, що утворює бар'єр проникності рогового шару. Лінолева кислота та її похідні відіграють центральну роль у структурі та функції бар'єру проникності шару рогового шару, дефекти якого найбільш помітні при атопічному дерматиті. У сухій шкірі, лінолева кислота Омега-6, зміцнює ліпідний бар'єр епідермісу, захищає від трансепідермальної втрати води та нормалізує обмін речовин. При вугровому висипі спостерігається зниження вмісту лінолевої кислоти в шкірному салі, що призводить до закупорювання сальних пробок та утворення комедонів, дерматиту та екземи. Використання лінолевої кислоти для жирної та комбінованої шкіри призводить до поліпшення роботи сальних залоз, розблокування пор та зменшення кількості комедонів.

Країна: Швейцарія

NzRlNjFh
Оповещение
Watch DOG


Сообщить по электронной почте при изменении:


       когда цена падает ниже Грн

        когда товар будет в наличии


Введите ваш e-mail: