PHOSPHOLIPON 80H

На складі

 

Артикул: E4393b0
Доступність: Доступно
Виробник: Германия
Вибрати вагу:
Ціна:
137,00 Грн
Оповещение:
Оповещение

в корзину:
  шт.  

PHOSPHOLIPON 80H

INCI: Hydrogenated Phosphatidylcholine

Зовнішній вигляд: світлий дрібнокристалічний порошок
Колір: білий з жовтуватим відтінком
Запах: тонкий
Смак: злегка солодкуватий
Зберігання: зберігати в сухому та прохолодному місці, у щільно закритій тарі
Спосіб отримання: гідрогенізований, знежирений соєвий лецитин
Склад:

  • вміст фосфатидилхоліну: 78%
  • стеаринова кислота: 87.4%
  • пальмітинова кислота: 11.8%

Дозування: 0,5-10%

  • Як косметична, профілактична добавка: 0,5-1%
  • Як лікувальні засоби: 2-3%
  • Для створення ліпосомальних емульсій косметичного характеру: 3-10%

Термін придатності: до 07.23

PHOSPHOLIPON 80H - гідрогенізований, знежирений соєвий лецитин. Гідратований означає, що ненасичені жирні кислоти з лецитину насичували воднем в результаті чого вони отримали більш міцну структуру і підвищену стійкість до окислювальних процесів. PHOSPHOLIPON 80H - складається з лецитину та фосфоліпідів, із вмістом фосфатидилхоліну ~80%. Використовується як со-емульгатор, основа для створення ліпосомальних систем або як активний компонент, покращує всі види емульсії, надає їй ніжні, м'які тактильні властивості, підходить для людей з дуже чутливою шкірою. Дозволяє відновити та стабілізувати бар'єрний ліпідний шар.

Фосфоліпіди як натуральні емульгатори:

Полярні ліпіди, фосфоліпіди є основними компонентами клітинних мембран всіх живих організмів; організовані в подвійний шар, утворюють ліпідний бар'єр, який регулює життя клітини. Фосфоліпіди (у тому числі фосфатидилхолін) – це довгі молекули, що мають гідрофільний початок (голову) і два ліпофільні кінці (хвости), такий тип речовини називається амфіфільний.


Фосфоліпіди виявляють також специфічні біологічні дії:

  • висока спорідненість зі шкірою;
  • є важливим джерелом незамінних жирних кислот, які необхідні для підтримки здорової шкіри;
  • на поверхні шкіри створює захисний ліпідний шар, який запобігає втраті води, а також збільшує гідратацію рогового шару епідермісу і діє як безперервна і тривала система доставки

Емульсії з Phospholipon H80 виходять дуже легкими, проте поживними. Причина в тому, що гідрогенізований лецитин, це знежирений лецитин, завдяки цьому він і сворює ніжні емульсії, тактильно менш жирні, ніж чистий лецитин і такі емульсії дуже швидко поглинаються шкірою.

Phospholipon H80 часто використовують в якості со - емульгатора: у поєднанні з іншими емульгаторами або загусниками, типу цетилового, цетиарилового спиртів, гліцерил стеарату тощо.  При додаванні Фосфоліпону до масляної фази, емульсія буде набагато стабільніша, густіша і матиме більш низький HLB. 
Phospholipon H80 також використовують для створення ліпосом, як вектор доставки в шкіру сполук, розчинних у воді та в олії (сприяє проникненню в шкіру біологічно активних інгредієнтів).

Застосування Phospholipon H-80 як со-емульгатора, сприяє зменшенню розтікання емульсії, знижує загальний HLB і одночасно є активним компонентом, тому особливо підходить для приготування кремів по догляду за шкірою навколо очей, для подразненої, атопічної, пошкодженої шкіри, в косметику для дітей. Дозволяє створювати емульсії як з низьким так і з високим вмістом жиру (жирною фазую від 2% до 35%).

  • Як активний компонент дає результат вже при 0,5%
  • Для загоюючих і заспокійливих засобів у дозуванні від 3%

Приготування емульсії за рекомендацією виробника:

1) Відміряємо  необхідну кількість Phospholipon H80, перемішуємо з водою кімнатної температури, ставимо на водяну баню і нагріваємо до ~78-80 ° С. Перемішати, накрити (щоб мінімізувати випаровування води) алюмінієвою фольгою і іноді помішувати. Гідратувати протягом приблизно 20 хвилин. 

2) Поки готується наша водна фаза, готуємо жирну фазу. Ставимо її на водяну баню, доводимо до однакової температури з водною фазою. Потім водну фазу поступово вводимо в жирну фазу постійно перемішуючи, потім швидкісне перемішування протягом 2-4 хвилин. Також можна додавати масляну фазу у водну. Далі помірне перемішування до повного охолодження емульсії. Допускається додавання одночасно Phospholipon H-80 як у водну так і жирну фазу. При додаванні Phospholipon H-80 у водну фазу утворюється гідратна оболонка з гідрофільними головками молекул лецитину, тим самим збільшується їх гідрофільність, отже, збільшується значення HLB. Якщо Phospholipon H-80 плавиться у жировій фазі, утворюється змішаний тип емульсії, що означає, зокрема, зменшення HLB.

3) Виробник позиціонує Phospholipon H-80, більшою мірою, як со-емульгатор або як основу для створення ліпосомальних систем, але його можна також використовувати і як єдиний емульгатор. У цьому випадку, слід брати самого Phospholipon H80 не менше 1%, а також у композиції повинні обов'язково бути присутніми гелеутворювачі, воски та (або) стерини.

Властивості:

Вже при дозуваннї 0,5% Phospholipon H-80 має властивість відновлювати ліпідний бар'єр шкіри, тим самим активізуючи роботу ліпідного обміну, сприяє посиленню процесу регенерації шкіри.
Запобігає TEWL (трансепідермальній втраті вологи).
Пом'якшує, зволожує, живить та кондиціонує шкіру. Покращує стан, виліковує при різних захворюваннях шкіри, знімає сильні запалення та подразнення.
Знижує чутливість шкіри до несприятливих факторів навколишнього середовища, УФ-випромінювань.
Створює ліпосомальні структури, діє як транспортна система інших активів.
При додаванні в емульсію з Phospholipon H-80 стерінів (фітостероли), церамідів та НУФ = виходить ДМС емульсія, яка добре впливає на якість шкіри, знімає подразнення шкіри, лущення, зволожує шкіру, тим самим видаляє перші ознаки старіння.

Застосування:

  • ДМС креми;
  • сонцезахисна косметика, зимові креми;
  • косметика, що захищає від несприятливих чинників довкілля;
  • відновлююча косметика після засмаги;
  • косметика, призначена для відновлення ліпідного бар'єру;
  • застосування при нашкірних захворюваннях (дерматитах, екземі) та ушкодженнях шкіри (порізи, тріщини, опіки);
  • креми для тонкої, сухої, зневодненої шкіри, що лущиться, для шкіри навколо очей;
  • косметика для вікової шкіри;
  • помади, бальзами для догляду за губами (водного та безводного типу, виходить чудова емульсія вже при 3% Phospholipon H80).

Зволожуючий та поживний крем з ДМС складовими

Крем дуже легкий у приготуванні, містить сфінголіпіди (жиро та водорозчинні), жиророзчинні сфінголіпіди також містять холестерин, який є нативним для шкіри; олія баобаба містить величезну кількість фітостеролів, які навіть при кімнатній температурі не тануть; AnnonaSense CLR чудово відновлює шкіру, допомагає їй адаптуватися до перепадів температур, знижує алергічні реакції; екстракт блакитної водорості - джерело мінералів, макроелементів, поліненасичених жирних кислот, амінокислот, а також вітамін А. Montanov L - унікальний емульгатор, він витримує широкий діапазон рН, вже при 1% вводу виходить стабільна емульсія - молочко. До складу Montanov L входить гліцерил глюкозид, це унікальний компонент, завдяки якому виникає швидкий зволожуючий ефект пролонгованої дії. Phospholipon, я беру тільки як актив, як показує практика, що 1, і що 3% дають практично той же позитивний результат. Мені дуже подобається Phospholipon поєднувати з іншими видами лецитинових, так як Phospholipon містить переважно стеаринову і пальмітинову кислоти, вони безумовно необхідні для шкіри (особливо пошкодженої), але все ж трохи важкі, тому введення додаткової порції лецитину (який містить у більшій мірою лінолеву та ліноленові кислоти) врівноважують емульсію, і для шкіри буде корисно.

Фаза А

олія баобаба 8%
олія папайї 6%
олія вишні 5%
Sphingoliids COB 2%
олія вівса 2%
Cetiol C5 2%
Montanov L 3%

ви, звичайно, можете використовувати в приготуванні ті олії, які подобаються вам.

Фаза В

вода до 100%
Phospholipon 1% (способи приготування читайте в описі)
Lecigel 1%

Фаза С

Ceramide Complex CLR 5%
Lana blue або екстракт блакитної водорості 3%
AnnonaSense CLR 3%
консервант

Країна: Німеччина

 

MWU5OTcy
Оповещение
Watch DOG


Сообщить по электронной почте при изменении:


       когда цена падает ниже Грн

        когда товар будет в наличии


Введите ваш e-mail: