LECIGEL™

Акрилатний гелеутворювач та лецитин

На складі

 

Артикул: tga026b0
Доступність: Доступно
Виробник: Франция
Вибрати вагу:
Ціна:
45,00 Грн
Оповещение:
Оповещение

в корзину:
  шт.  

LECIGEL™

Производитель: Lucas Meyer
INCI name: Sodium acrylates copolymer (and) Lecithin
Внешний вид: тонкодисперсний порошок світло-бежевого кольору
Нормы ввода: рекомендована - 0,1-4% (обычно до 2%)
• як со-емульгатор: 0.1-0.5
Диапазон рН: 4-8
Условия хранения: зберігати в сухому та прохолодному місці, у щільно закритій тарі
Термін придатності: 02.24

Лецитиновий гелеутворювач (LECIGEL™) - це одночасно гелеоутворювач та емульгатор, суміш полімеру та лецитину. Lucas Meyer створив друге покоління агентів, що гелюють: суміш акрилового гелеутворювача і лецитину з соняшника. Загущувач (підходить для стабілізації та загущення кремів). Добре вбирається шкірою. Можна вводити на будь-якому етапі приготування емульсії, наприклад, врятувати крем, що розшарувався. Дозволяє приготувати емульсію гарячим та холодним способом, витримує рН у широкому діапазоні від 4-8. Цей гелеутворювач виступає в якості регулятора в'язкості (як карбомер, але з ширшим діапазоном PH), завдяки тому, що він зшитий з лецитином, який надає йому емульгуючі властивості, він швидко створює емульсії з прекрасними тактильними характеристиками (відчуття бархатистості, прибирає липкість). Має функцію системи доставки компонентів у глибокі шари епідермісу, має високу транспортну здатність (яку не мають звичайні гелі) так як він містить фосфоліпіди сої у складі лецитину. Фосфоліпіди лецитину є компонентами клітинних мембран, так що лецитиновий гелеутворювач не тільки емульгуючий компонент, але і функціональний.

При введенні в Жирну Фазу:

Спочатку нагріваємо всі термостабільні олії та активи, окремо у нас гріється Водна Фаза, доводимо обидві фази до однакової температури. Перед емульгуванням вводимо Лецигель в жирну фазу, ретельно перемішуємо. Жирну Фазу з Лецигелем вводимо у Водну Фазу і починаємо перемішувати обидві фази. Якщо у вас в рецепті немає емульгаторів, а є тільки Лецигель, швидкість перемішування не має значення; якщо у вашому рецепті є інші емульгатори або гелеутворювачі, то орієнтуйтеся на приготування і швидкість перемішування цього емульгатора/гелеутворювача.

При введенні у Водну Фазу:

Диспергуємо Лецигель у водній фазі (температура ВФ не має значення). Потім у ВФ поступово вводимо олії та інші добавки. Звичайно всі інгредієнти та компоненти повинні бути однакової температури. У результаті виходять гарні білі текстури, з характерною відсутністю липкості та оксамитовим відчуттям на шкірі.

Реанімація крему:

Для загущення проблемного крему додати лецитиновий гелеутворювач в емульсію. Розмішати, але додавайте зовсім трохи, стежте за густотою крему.

Переваги:

витримує широкий діапазон рН - від 4-8;
сумісний із усіма косметичними компонентами;
гелюючий інгредієнт з властивостями емульгатора, гелеутворювач та актив одночасно;
містить фосфоліпіди сої, які є системою доставки корисних компонентів (пептиди, вітаміни, зволожувачі тощо);
економічний - при введенні 2% лецитинового гелеутворювача виходить густий гель, здатний утримати багато активів, 1% - нормальний гель середньої щільності;
в моноваріанті, тобто в емульсії присутній тільки Лецигель, здатний витримати 15% ЖФ;
стабілізатор емульсій олія-у-воді;
сумісний з будь-якими емульгаторами: ламелярними, зворотами, неіонними тощо;
як реаніматор емульсії: якщо бачите що в консистенції емульсії вас щось не влаштовує – просто додайте туди лецитинового гелеутворювача, 0,1-0,5%.

Детальний опис з прикладами емульсій ТУТ і ТУТ

Країна: Франція

OTUzYmQxNj
Оповещение
Watch DOG


Сообщить по электронной почте при изменении:


       когда цена падает ниже Грн

        когда товар будет в наличии


Введите ваш e-mail: