Главная »Активні компоненти»АНТИОКСИДАНТЫ » СО2 екстракт апельсину


        

СО2 екстракт апельсину

На складі

 

Артикул: ExtrCO2cit200321
Доступність: Доступно
Виробник: Украина
Вибрати вагу:
Ціна:
45,00 Грн
Оповещение:
Оповещение

в корзину:
  шт.  

СО2 екстракт апельсину

INCI: CO2 Citrus sinensis Extract

Сировина: Citrus sinensis - цедра
Зовнішній вигляд: масляна рідина жовто-жовтогарячого кольору
Запах: аромат властивий рослинній сировині, яка використовується для отримання СО2 екстракту
Дозування: 0,2-0,5%, у лікувальних засобах 0,6-2%
Розчинність: у оліях
Спосіб введення: в активну фазу при температурі 35°С–45°С
Спосіб отримання: надкритична флюїдна екстракція природним діоксидом вуглецю, без залишків розчинника та важких металів
Склад: вітаміни (С, А, В1, В2, РР), саліцилова кислота, лимонна кислота, пектини, залізо, калій, манган, фосфор, кальцій
Умови зберігання: зберігати в сухому темному та прохолодному місці, у щільно закритій тарі
Термін придатності: 10.25

У косметичній продукції СО2 екстракт апельсина використовується як компонент, що покращує регенерацію клітин, що перешкоджає виникненню вільних радикалів, що захищає шкіру від шкідливого впливу навколишнього середовища. Він стимулює вироблення колагену та відновлює нормальну еластичність шкіри, заспокоюючи та зволожуючи її. СО2 екстракт апельсина має досить широкий спектр застосування, його корисні властивості здатні істотно покращити стан шкіри, і усунути її багато недоліків. Його застосування сприяє пом'якшенню та зволоженню шкіри, збереженню в ній оптимального рівня зволоження, стимуляції росту нових клітин, у тому числі й оновленню старих клітин.

Не менш ефективним є застосування СО2 екстракту апельсина в засобах для жирного волосся. СО2 екстракт допомагає нормалізувати виділення шкірного сала, очистити і помітно звузити розширені пори. Також, цей СО2 екстракт має ефективну антисептичну, протимікробну, протизапальну та антиоксидантну дію. Завдяки своїм властивостям СО2 екстракт апельсина можна використовувати для всіх типів шкіри. Його успішно використовують у косметичних засобах для догляду за сухою, пошкодженою та млявою шкірою. Екстракт відновлює тонус, пружність, еластичність шкіри, прискорює процес її регенерації після травм та відмінно справляється з целюлітом.

Застосування у косметиці:

  • креми та маски;
  • зволожуючі та захисні креми;
  • шампуні для жирного волосся;
  • антицелюлітні засоби;
  • бальзами для шкіри голови та волосся;
  • лікувально-профілактичні косметичні засоби для обличчя та тіла (тоніки, гелі, лосьйони, мазі та ін.);
  • відмінні засоби для чищення (дуже добре допомагає чистити пори, завдяки саліциловій кислоті);
  • маски, що очищають;
  • засоби для яскравості шкіри.

Країна: Україна

YjFlZ
Оповещение
Watch DOG


Сообщить по электронной почте при изменении:


       когда цена падает ниже Грн

        когда товар будет в наличии


Введите ваш e-mail: