Кверцетин

На складі

 

Артикул: E581bo
Доступність: Доступно
Виробник: Китай
Вибрати вагу:
Ціна:
127,00 Грн
Оповещение:
Оповещение

в корзину:
  шт.  

Кверцетин

INCI: Quercetin, Dimethyl Sulfoxide, Ethanol
Зовнішній вигляд: прозора або злегка опалесцентна рідина
Консервант: ні (продукт не містить води, тому не потребує консервантів)
Запах: характерний
Розчинність: у пропіленгліколі та пропіленгліколевих екстрактах, у воді, DMI, DMSO, ПЕГах, етиловому спирті, змішується з гліцерином
Режим вводу: при 50-40°С, активну фазу
Дозування: 3%
Зберігання: при кімнатній температурі, у темному місці
Термін придатності: 03.23

Кверцетин, як і багато флавоноїдів, дуже погано піддається розчиненню, його можна розчинити в спирті, DMI, DMSO та ПЕГах. Але навіть при повному розчиненні, він забруднюватиме одяг і фарбуватиме шкіру. Тому наш магазин вирішив закупити кверцетин у вже готовому, розчиненому рідкому вигляді. Його легко вводити в будь-яку емульсію, робити повністю прозорі сироватки і т.д., і він абсолютно не забарвлює шкіру і не забруднює одяг. Сам розчин-концентрат кверцетину має темно-коричневий колір, але при розчиненні у воді розчин виходить красивого жовтого кольору.

Кверцетин є рутином (до складу вітаміну Р – рутина входить дисахарид і кверцетин), глікозид, в якому цукор пов'язаний через β-зв'язок і широко поширений в рослинах, таких як квітка конюшини, пилок звичайної амброзії, раковина і стебло різних рослин, а також цибуля, капуста, броколі, салат, помідор, яблуко та гінкго білоба. Наш магазин представляє вам кверцетин із листя гінкго білоба, оскільки ця рослина є найсильнішим антиоксидантом. Крім кверцетину в листі цієї рослини знаходяться такі речовини-антиоксиданти, як флавоноїди гінкгетин, нікотифлорин (3-О-рутинозід кемпферолу), нарциссин (3-О-рутинозід ізорамнетину), ізогінкгетин (41,4111-діметиламентлам , міріцетин, білобеттин і рутин. Екстракт гінкго білоба є джерелом шикімової кислоти – потужний антиоксидант, який лікує пігментні плями, розгладжує неглибокі зморшки та має протизапальну дію. Екстракт пригнічує різні еластази, гіалуронідази та широкий спектр фосфатаз. Ці ферменти мають зростаючу активність із віком і призводять до видимих ​​ознак старіння. Послідовне використання екстракту Гінкго помітно зменшить ці ефекти і тому може розглядатися як чудовий продукт проти старіння. Іншими косметично значущими властивостями екстракту гінкго є вазодилатація* (судинна сітка), стимуляція роботи шкіри, зміцнення судин, антиоксидантні ефекти. Екстракт гінкго стимулює проліферацію фібропластів шкіри людини та збільшує продукцію колагену та позаклітинного фібронектину.

* Вазодилатація - релаксація гладкої мускулатури в стінках кровоносних судин. Це результат процесу виділення з опасистих клітин гістаміну та гепарину, що веде до розширення просвіту судин та адгезії (прилипання та проникнення із судини) Т-лімфоцитів у вогнище запалення (Вікіпедія).

Кверцетин відіграє важливу роль у підтримці цілісності капілярної стінки і капілярів в цілому, також є одним із найсильніших антиоксидантів, має потужну антиокислювальну активність (вітамін Р). Кверцетин має сильну поглинаючу дію ультрафіолету, має антигіпертензивну, антиаритмічну, протизапальну, антиалергічну активність. Тому кверцетин широко використовується в харчових продуктах, медичних та фармацевтичних препаратах та косметичних засобах.

Тести:

Ефекти кверцетину (наприклад: антиокислювальні, протиракові, протизапальні та антиалергічні тощо) були підтверджені в різних дослідженнях. Кверцетин застосовували в косметичних засобах (р < 0,05, що відповідає 3% введення препарату). Згідно з аналізом тестів, у «молодій» групі помітно звузилися пори на обличчі; у віковій групі розчин кверцетину наносили на область зморшок (р <0,05) – і також було отримано позитивний результат, де зморшки стали менш глибокими; розчин кверцетину наносили на пігментні плями (р <0,05) і тут кверцетин теж довів свою активність - плями через місяць стали меншими в розмірі і на кілька тонів світлішими. З погляду тонусу шкіри в експериментальній групі виявлено покращення тонусу (кверцетин р<0,05).

Захист від УФ-випромінювання:

Вільні радикали часто призводять до виникнення дефектів шкіри та передчасного старіння, особливо у поєднанні з надмірним впливом УФ-А та УФ-В-випромінювання (фотостаріння, дерматовуглеоз – предиктор розвитку епітеліальних новоутворень шкіри). У косметичній практиці широко використовуються як компенсація негативних ефектів вітаміни Е і С, а в косметиці преміум класу дію цих вітамінів посилюють флавоноїдами, особливо кверцетином. Так як тестами доведено, що при поєднанні кверцетину та рутину, вони стають у 60 разів активнішими, ніж аскорбінова кислота (вітамін С) і в 350 разів більше, ніж токоферол (в плані захисту від УФ-А та УФ-В випромінювання). У ході досліджень було виявлено, що кверцетин здатний захищати людські дермальні фібропласти значно краще, ніж вітамін С/Є, незалежно від стабільності більшості значень вітаміну С. Кверцетин у 20 разів ефективніший за аскорбінову кислоту в плані захисту фібропластів і в 50 разів більш ефективний, ніж токоол (вітамін Е). Було також продемонстровано, що кверцетин здатний запобігати окисленню мембранних ліпідів (зазвичай з високим ступенем ненасиченості) та знижувати окислювальний стрес.

Протизапальний та протиалергічний ефект:

Кверцетин - це потужний ферментний маніпулятор, він вибірково пригнічує активність ліпоксигенази (арахідонат: кисень 5-оксидоредуктаза) та інших ферментів, які, як відомо, беруть участь у метаболізмі арахідонової кислоти в клітинах. Кверцетин проявляє активність вивільнення медіатора та селективного інгібування біосинтезу метаболітів прозапальних арахідонових кислот та виявляє протиалергічну та протизапальну дію швидкого реагування.

Антиоксидантний захист:

Кверцетин має сильну взаємодію з ферментами. Тестами in vitro доведено, що кверцетин пригнічує ксантиноксидазу (джерело вільних радикалів) та перекисне окислення ліпідів. Це найбільш важливо, оскільки перекисне окиснення ненасичених жирних кислот у підшкірних мембранах призводить до передчасного старіння. Протизапальні властивості кверцетину обумовлені його антиоксидантною та інгібуючою дією на ферменти які індукують запалення, такі як циклооксигеназа та ліпоксигеназа, та подальше інгібування утворення лейкотрієнів та простагландинів. Кверцетин також інгібує еластазу, колагеназу, гіалуронідазу та тирозиназу. Тому можна зі сміливістю сказати, що за допомогою кверцетину можна керувати красою та здоров'ям шкіри.

Синергія:

Кверцетин добре поєднувати з 3-галоїд-3', 4', 5,5', 7-пентагідроксифлаваном (EGCG), флавоноїд, який зустрічається в зеленому чаї, ми його знаємо як поліфеноли чаю. Він інгібує ферментацію сквален-монооксигенази. Ця реакція важлива для перетворення сквалена на ланостерин/холестерин.
Вітамін С і Е також добре поєднувати з кверцетином, оскільки вони відновлюють один одного і посилюють свою дію.
Кверцетин дуже радять поєднувати з геспередином, тому що вони зміцнюють судинну сітку, покращують колір шкіри, допомагають у лікуванні целюліту, прибирають набряки тіла, обличчя, особливо швидко вони позбавляють набряків під очима і малярських мішків.
Кверцетин відмінно працює з феруловою кислотою, також запобігаючи окисному стресу і захищає від УФ-випромінювання.
Кверцетин поєднують з усіма антоціанідами, антоціанідинами, флавоноїдами, вітамінами, пептидами та амінокислотами.

Тести:

Ефекти кверцетину (наприклад: антиокислювальні, протиракові, протизапальні та антиалергічні тощо) були підтверджені в різних дослідженнях. Кверцетин застосовували в косметичних засобах (р < 0,05, що відповідає 3% введення препарату). Згідно з аналізом тестів, у «молодій» групі помітно звузилися пори на обличчі; у віковій групі розчин кверцетину наносили на область зморшок (р <0,05) – і також було отримано позитивний результат, де зморшки стали менш глибокими; розчин кверцетину наносили на пігментні плями (р <0,05) і тут кверцетин теж довів свою активність - плями через місяць стали меншими в розмірі і на кілька тонів світлішими. З погляду тонусу шкіри в експериментальній групі виявлено покращення тонусу (кверцетин р<0,05).

Застосування:

лікування розацеа, куперозу, нашкірних подразнень;
зняття алергічних та запальних реакцій;
денні та сонцезахисні засоби;
нічні антиоксидантні засоби;
креми, гелі та мазі для усунення болю;
протинабрякові засоби та косметика для догляду за шкірою навколо очей;
антицелюлітні засоби;
лікування синців.

Країна: Китай

Джерело:

Mrs.ir. Elzbieta E.Brand-Garnys ',Dr. Horst Denzer', Dr. Hamke Meijer', Dr.ir. Hans M.Brand
ELZBIETA COSMETICS B.V.. Nieuwerkerk a/d IJssel - The Netherlands ' KAO CHEMICALS GmbH, Emmerich – Germany

Кверцетин

INCI: Quercetin, Dimethyl Sulfoxide, Ethanol
Внешний вид: прозрачная или слегка опалесцирующая жидкость
Консервант: нет (продукт не содержит воды, поэтому не требует консервантов)
Запах: характерный
Растворимость: в пропиленгликоле и пропиленгликолевых экстрактах, в воде, DMI, DMSO, ПЭГах, этиловом спирте, смешивается с глицерином
Режим ввода: при 50-40°С, в активную фазу
Дозировки: 3%
Хранение: при комнатной температуре, в темном месте
Годен: 03.23

Кверцетин, как и многие флавоноиды, очень плохо поддается растворению, его можно растворить в спирте, DMI, DMSO и ПЭГах. Но даже при полном растворении, он будет пачкать одежду и окрашивать кожу. Поэтому наш магазин решил закупить кверцетин в уже готовом, растворенном жидком виде. Его легко вводить в любую эмульсию, делать полностью прозрачные сыворотки и т.д., и он абсолютно не окрашивает кожу и не пачкает одежду. Сам раствор-концентрат кверцетина имеет темно-коричневый цвет, но при растворении в воде, раствор получается красивого желтого цвета.

Кверцетин представляет собой рутин (в состав витамина Р – рутина входит дисахарид и кверцетин), гликозид, в котором сахар связан через β-связь и широко распространен в растениях, таких как цветок клевера, пыльца обыкновенной амброзии, раковина и стебель различных растений, а также лук, капуста, брокколи, салат, помидор, яблоко и гинкго билоба. Наш магазин представляет вам кверцетин из листьев гинкго билоба, так как это растение является сильнейшим антиоксидантом. Кроме кверцетина в листьях этого растения находятся такие вещества-антиоксиданты, как флавоноиды гинкгетин, никотифлорин (3-О-рутинозид кемпферола), нарциссин (3-О-рутинозид изорамнетина), изогинкгетин (41,4111-диметиламентофлавон), изокверцетин, изорамнетин, каемпферол, мирицетин, билобеттин и рутин. Экстракт гинкго билоба является источником шикимовой кислоты – мощным антиоксидантом, лечит пигментные пятна, разглаживает неглубокие морщины и оказывает противовоспалительное действие. Экстракт подавляет различные эластазы, гиалуронидазы и широкий спектр фосфатаз. Эти ферменты имеют возрастающую активность с возрастом и приводят к видимым признакам старения. Последовательное использование экстракта гинкго заметно уменьшит эти эффекты и поэтому может рассматриваться как превосходный продукт против старения. Другими косметически значимыми свойствами экстракта гинкго являются вазодилатация* (сосудистая сетка), стимуляция работы кожи, укрепление сосудов, антиоксидантные эффекты. Экстракт гинкго стимулирует пролиферацию фибропластов кожи человека и увеличивает продукцию коллагена и внеклеточного фибронектина.

* Вазодилатация — релаксация гладкой мускулатуры в стенках кровеносных сосудов. Это результат процесса выделения из тучных клеток гистамина и гепарина, что ведет к расширению просвета сосудов и адгезии (прилипание и проникание из сосуда) Т-лимфоцитов в очаг воспаления (Википедия).

Кверцетин играет важную роль в поддержании целостности капиллярной стенки и капилляров в целом, также является одним из самых сильных антиоксидантов, обладает мощной антиокислительной активностью (витамин Р).  Кверцетин обладает сильным поглощающим действием ультрафиолета, оказывает антигипертензивную, антиаритмическую, противовоспалительную, антиаллергическую активность. Поэтому кверцетин широко используеться в пищевых продуктах, медицинских и фармацевтических препаратах и ​​косметических средствах.

Тесты:

Эффекты кверцетина (например: антиокислительные, противораковые, противовоспалительные и антиаллергические и т. д.) были подтверждены в различных исследованиях. Кверцетин применяли в косметических средствах (р <0,05, что соответствует 3%-ному вводу препарата). Согласно анализу тестов, в «молодой» группе заметно сузились поры на лице; в возрастной группе раствор кверцетина наносили на область морщин (р <0,05) – и также был получен положительный результат, где морщины стали менее глубокими; раствор кверцетина наносили на пигментные пятна (р <0,05) и тут кверцетин тоже доказал свою активность – пятна через месяц стали меньше в размере и на несколько тонов светлее. С точки зрения тонуса кожи в экспериментальной группе обнаружено улучшение тонуса (кверцетин р <0,05).

Защита от УФ излучения:

Свободные радикалы часто приводят к возникновению дефектов кожи и преждевременному старению, особенно в сочетании с чрезмерным воздействием УФ-А и УФ-В-излучения (фотостарение, дерматоуглеоз - предиктор развития эпителиальных новообразований кожи). В косметической практике широко используются, как компенсация негативных эффектов, витамины Е и С, а в косметике премиум класса, действие этих витаминов усиливают флавоноидами, особенно кверцетином. Так как тестами доказано, что при сочетании кверцетина и рутина, они становятся в 60 раз более активны, чем аскорбиновая кислота (витамин С) и в 350 раз больше, чем токоферол (в плане защиты от УФ-А и УФ-В излучения). В ходе исследований было обнаружено, что кверцетин способен защищать человеческие дермальные фибропласты значительно лучше, чем витамин С/Е, независимо от стабильности большинства значений витамина С. Кверцетин в 20 раз эффективнее аскорбиновой кислоты в плане защиты фибропластов и в 50 раз более эффективен, чем токоферол (витамин Е). Было также продемонстрировано, что кверцетин способен предотвращать окисление мембранных липидов (обычно с высокой степенью ненасыщенности) и снижать окислительный стресс.

Антиоксидантная защита:

Кверцетин имеет сильное взаимодействие с ферментами. Тестами in vitro доказано, что кверцетин ингибирует (подавляет) ксантиноксидазу (источник свободных радикалов) и перекисное окисление липидов. Это наиболее важно, поскольку перекисное окисление ненасыщенных жирных кислот в подкожных мембранах приводит к преждевременному старению. Противовоспалительные свойства кверцетина обусловлены его антиоксидантным и ингибирующим действием на индуцирующие воспаление ферменты, такие как циклооксигеназа и липоксигеназа, и последующее ингибирование образования лейкотриенов и простагландинов. Кверцетин также ингибирует эластазу, коллагеназу, гиалуронидазу и тирозиназу. Поэтому можно с смелостью сказать, что с помощью кверцетина можно управлять красотой и здоровьем кожи.

Противовоспалительный и противоаллергический эффект:

Кверцетин — это мощный ферментный манипулятор, он избирательно ингибирует активность липоксигеназы (арахидонат: кислород 5-оксидоредуктаза) и других ферментов, которые, как известно, участвуют в метаболизме арахидоновой кислоты в клетках. Кверцетин проявляет активность высвобождения медиатора и селективного ингибирования биосинтеза метаболитов провоспалительных арахидоновых кислот и оказывает противоаллергическое и противовоспалительное действие быстрого реагирования.

Синергия:

  • Кверцетин хорошо сочетать с 3-галоид-3 ', 4', 5,5 ', 7-пентагидроксифлаваном (EGCG), флавоноид, который встречается в зеленом чае, мы его знаем как полифенолы чая. Он ингибирует ферментацию сквален-монооксигеназы. Эта реакция важна для превращения сквалена в ланостерин/холестерин.
  • Витамин С и Е также хорошо сочетать с кверцетином, так как они восстанавливают друг-друга и усиливают свое действие.
  • Кверцетин очень советуют сочетать с геспередином, так как они укрепляют сосудистую сетку, улучшают цвет кожи, помогают в лечении целлюлита, убирают отеки тела, лица, особенно быстро они избавляют от отеков под глазами и малярных мешков.
  • Кверцетин отлично работает с феруловой кислотой, также предотвращая оксилительный стресс и защищает от УФ-излучения.
  • Кверцетин сочетают со всеми антоцианидами, антоцианидинами, флавоноидами, витаминами, пептидами и аминокислотами.

Применение:

  • лечение розацеа, купероза, накожных раздражений;
  • снятие аллергических и воспалительных реакций;
  • дневные и солнцезащитные средства;
  • ночные антиоксидантные средства;
  • кремы, гели и мази для купирования боли;
  • противоотечные средства и косметика по уходу за кожей вокруг глаз;
  • антицеллюлитные средства;
  • лечение синяков.

Страна: Китай

Источник:

Mrs.ir. Elzbieta E.Brand-Garnys ',Dr. Horst Denzer', Dr. Hamke Meijer', Dr.ir. Hans M.Brand
ELZBIETA COSMETICS B.V.. Nieuwerkerk a/d IJssel - The Netherlands ' KAO CHEMICALS GmbH, Emmerich – Germany

ODc4YTA
Оповещение
Watch DOG


Сообщить по электронной почте при изменении:


       когда цена падает ниже Грн

        когда товар будет в наличии


Введите ваш e-mail: