Cosphaderm® Magnolia Extract 98

На складі

 

Артикул: E756b0
Доступність: Доступно
Виробник: Германия
Вибрати вагу:
Ціна:
108,00 Грн
Оповещение:
Оповещение

Cosphaderm® Magnolia Extract 98

INCI: Magnolia Officinalis Bark Extract

Зовнішній вигляд: порошок від білого кольору
Розчинність: в спирті, в пентиленгліколі, в оліях
Дозування: до 0,2%
• засоби проти куперозу: 0,05%
• антиакне: 0,05-0,1%
• як антиоксидант: 0,02% (у 1000 разів ефективніший за вітамін Е, блокує пероксидацію ліпідів)
• у зубні пасти: 0,02-0,05%
• як єдиний консервант: 0,2% + 4% пентиленгліколю
• як соконсервант з рослинною саліциловою кислотою: 0,1% + саліцилової 0,5%
• як соконсервант з бензойною кислотою (Verstatil BOB, Nipoguard SCE, Sharomix 702): • магнолії 0,1% + бензойний консервант 0,8%
• як співконсервант з Dermosoft 700B: магнолії 0,1% + Dermosoft 700B 0,7%
Способи вводу в жирну фазу:
• у невеликій частині олії або емоленту розчинити екстракт магнолії та ввести перед емульгуванням у жирну фазу.
• у невеликій частині масляної фази розчинити екстракт та ввести в активну фазу
Способи розчинення в пентиленгліколі:
розчиняється в пропорції 1:10 (на 0,1 гр магнолії знадобиться 1 гр пентиленгліколю)
Способи розчинення у спирті:
розчиняється в пропорції 1:10 (на 0,1 гр магнолії знадобиться 1 гр спирту)
Зберігання: у сухому та темному місці
Термін придатності: до 10.24

Країна: Німеччина

Екстракт магнолії містить 98% мангонолу, що має яскравий антимікробний та протизапальний ефект. Завдяки такій дії екстракт магнолії лікує не тільки нашкірні захворювання, але навіть м'язові болі, знімає спазми. Пригнічує активацію транскрипційного фактора NF-κB, який є ключовим посередником у процесі хронічного запалення шкіри. Екстракт магнолії також має сильний антиоксидантний ефект і в 1000 разів ефективніший за вітамін Е.

Екстракт магнолії рекомендують вводити в заспокійливі та протизапальні продукти, оскільки він дуже швидко знімає роздратування та пригнічує почуття болю та дискомфорту. Екстракт нейтралізує ознаки старіння і зменшує почервоніння шкіри і протидіє запаленню. Він буде також корисний при куперозі, розширених венах і темних колах під очима,оскільки пригнічує фактор агрегації тромбоцитів.

Екстракт магнолії має сильну протизапальну та антимікробну властивість, пригнічує дуже широкий спектр патогенів і використовується не тільки як актив, але і як консервант. Ефективний у лікуванні куперозу, особливо який супроводжується розацеа. Також ефективний в лікуванні акне (рекомендується поєднувати з глюкозними зволожувачами (Aquaxyl, наприклад) і пентиленгіколем. При дозуванні: 0,2% магнолії + 4,5% пентиленгліколю і 2% Aquaxyl = дає не тільки лікувальний, але і сильний зволожувальний та консервуючий ефект.

Властивості:

  • Зменшення почервоніння шкіри обличчя
  • Антивіковий ефект
  • Забирає темні кола навколо очей
  • Покращує пружність та зволоженість шкіри
  • Є антиоксидантом
  • Має повний антимікробний спектр і використовується як консервант

OTAxMmN
Оповещение
Watch DOG


Сообщить по электронной почте при изменении:


       когда цена падает ниже Грн

        когда товар будет в наличии


Введите ваш e-mail: