Главная »Активні компоненти»АНТИОКСИДАНТИ » Обліпихи СО2 екстракт


        

Обліпихи СО2 екстракт

На складі

 

Артикул: E466bo
Доступність: Доступно
Виробник: Германия
Вибрати вагу:
Ціна:
74,00 Грн
Оповещение:
Оповещение

в корзину:
  шт.  

Обліпихи СО2 екстракт

INCI name (CTFA): Hippophae Rhamnoides (Seabuckthorn) Berries Extract

Антиоксидантна добавка: 0,1% СО2 розмарину
Запах: характерний запах обліпихи
Зовнішній вигляд: масляниста оранжево-червона рідина. При температурі +20°С перетворюється на пасту.
Спосіб отримання: шляхом надкритичної флюїдної екстракції без вмісту сторонніх домішок, розчинників і води, отриманий за допомогою двоокису вуглецю
Дозування: до 2%
Склад:
• 22 - 28% Palmitic acid (C16:0)
• 14 - 25% Palmitoleic acid (C16:1)
• 15 - 25% Oleic acid
• 12 - 20% Linoleic acid
• 8 - 13% a-Linolenic acid
• 2 - 7% неомилювана фракція: каротиноїди, ¦алканоли, токофероли та стероли
Розчинність: жиророзчинний
Спосіб введення: активну фазу
Консерванти: не містить розчинників, неорганічних солей, важких металів та консервантів
Умови зберігання: зберігати в сухому темному місці, у щільно закритій тарі
Термін придатності: 01.25

СО2 екстракт обліпихи останніми роками є дуже популярним компонентом для різних косметичних засобів. Не містить мікроорганізмів, токсинів та гербецидів. У косметичних засобах СО2 екстракт обліпихи має протизапальну, антиоксидантну, антисептичну, ранозагоювальну, відновлюючу дію. Підвищує пружність та еластичність шкіри та захищає шкіру від старіння. Має максимальну концентрацію активних речовин: містить вітаміни A, C, B1, B2, B6, E, F, P, K, фолієву кислоту, незамінні амінокислоти, дубильні речовини, флавоноїди, каротин, мінерали та безліч інших корисних елементів. Біологічно активний СО2 екстракт обліпихи має стимулюючу дію для підвищення захисних функцій шкіри, зняття подразнення, запалень. Такі властивості роблять його ефективним як активний компонент для приготування косметичних засобів. Екстракт використовуються в кремах для жирної та нормальної шкіри, кремах-бальзамах для ніг, пінах для ванн, шампунях та препаратах для волосся при жирній себореї. У складі поживних денних і нічних кремів, призначених для догляду за шкірою, що в'яне (розгладжує зморшки, надає шкірі еластичність і бархатистість, зберігає вологу і захищає шкіру від наслідків УФ випромінювань). Широко використовується СО2 екстракт обліпихи в кремах по догляду за шкірою навколо очей, кремах для рук і нігтів, в очищаючих рідинах і масках-кремах, у складі губних помад. СО2 зкстракт обліпихи перешкоджає випаданню та облисіння волосся та захищає волосся від негативного впливу навколишнього середовища, надає волоссю еластичність, живить та захищає волосяні цибулини.

Країна: Німеччина, Flavex Naturextrakte GmbH

YjczZWY4
Оповещение
Watch DOG


Сообщить по электронной почте при изменении:


       когда цена падает ниже Грн

        когда товар будет в наличии


Введите ваш e-mail: