Главная »Активні компоненти» Этилгексил салицилат


        

Этилгексил салицилат

Этилгексил салицилат, октисалат - емолент,сонцезахисний фільтр та себорегулюючий засіб

На складі

 

Артикул: P & UVF8b0
Доступність: Доступно
Виробник: Франция
Вибрати вагу:
Ціна:
81,00 Грн
Оповещение:
Оповещение

в корзину:
  шт.  

Octyl salicylate

Синоніми: 2-Ethylhexyl Salicylate, Octisalate, Benzoic acid, 2-hydroxy-, 2-ethylhexyl ester; Salicylic acid, 2-ethylhexyl ester; Sunarome O; Sunarome WMO; USAF DO-11; WMO; Dermoblock OS; Escalol 587; Ethylhexyl salicylate; Neo Heliopan OS; Octyl salicylate; Uvinul O-18; 2-Ethylhexyl 2-hydroxybenzoate; NSC 46151

Зовнішній вигляд: від безбарвного до блідо-жовтого кольору
Запах: ненав'язливий, трохи квітковий
Розчинність: в оліях, емолентах та інших ефірах
Коефіцієнт кислотності (mgKOH/gm): <=1.0
Число омилення (mgKOH/gm): >=200.0 - <=230.0
Питома вага @25°C (W1291): >=1.011 - <=1.016
Число заломлення @20°C (W1292): >=1.500 - <=1.503
Кислотність (Current USP) (ml 0.1 N NaOH/ml): <=0.2
Щільність: 1.014 г/см3
Температура плавлення: <25°C
Температура кипіння: 189°C (302 @ 3 мм Hg°F)
Точка спалаху (°F): >203
SPF захист: забезпечує 0,5 одиниць на 1 грам цієї речовини
Типовий рівень використання у поєднанні з іншими сонцезахисними активами: 3,0-5,0%
Допустимий рівень використання: до 5,0% (Євросоюз); до 5,0% (США, Японія)
Режим введення: в ЖФ продукту, можна гріти. Спосіб приготування і такий самий, як і для інших емолентів
Годен: 10.24

Функції застосування: має фотозахисну, жарознижувальну та антисептичну дію, запобігає та знижує ТЕПВ. Блокатор ультрафіолетового випромінювання. Заспокоює та загоює шкіру.

Призначення продукту: блокує ультрафіолетове випромінювання сонця, загоює невеликі пошкодження шкіри, має антисептичну та жарознижувальну дію.

Опис: октилсаліцилат, 2-етилгексілсаліцилат - безбарвна або жовтувата рідина, погано розчиняється у воді, розчиняється у спиртах та оліях. Складний ефір утворюється при конденсації саліцилової кислоти з 2-етилгексанолу і використовується в сонцезахисній косметиці для щоденного догляду за шкірою. Саліцилат - компонент поглинає ультрафіолетові промені і захищає шкіру від шкідливого впливу сонячних променів. Етилгексанол – це жирний спирт, емолент. Октилсаліцилат підходить для приготування всіх видів емульсій: олія у воді; вода в маслі; ламелярні емульсії. Не має накопичувального ефекту.

У доглядовій косметиці використовується як емолент і замінник частини масляної фази, а також – і це його основна функція – у вигляді фотозахисної добавки в засобах для засмаги. Міститься в деяких рослинах, наприклад, у березі. Завдяки своїм жарознижувальним та антисептичним властивостям заспокоює та загоює шкіру, що робить його відмінним компонентом для приготування себорегулюючих засобів та антиакне косметики, особливо у поєднанні з C12-15 Alkyl Benzoate. Середній поглинач UVB (є вторинним поглиначем), прекрасний розчинник та закріплювач для інших сонцезахисних активів. Може бути стабілізований авобензоном, що підвищує захист від сонця. В основному використовується в препаратах із SPF вище 35. Сертифікований у всьому світі.

Протипоказання: індивідуальна непереносимість інгредієнтів препарату, гіпертрихоз, свіжі запальні елементи, гострі запальні процеси після механічного пілінгу. Найбільш поширені побічні ефекти, пов'язані з октилсаліцилатом - незначні подразнення та почуття сухості.

Приклади сполук сонцезахисних фільтрів

СПФ 15:

Ethylhexyl Methoxycinnamate (октил саліцилат) 4%, Butyl Methoxydibenzoylmethane (авобензон) 1,5%, Octocrylene 2%.

СПФ 30:

Широкий спектр захисту, UVA+UVB. Для цього у складі є такі фільтри як: авобензон (3%), гомосалат (10%), октиноксат (7,5%), октисалат (5%), оксибензон (5%).

СПФ 30:

Оctinoxate 7.5%, terephtha-lylidene dicamphor sulphonic acid (Mexoryl SX/ecamsule) 4.0%, титанію dioxide 2.5%.

СПФ 45:

Octocrylene 10%, Avobenzone 3.5%, Titanium Dioxide 3.3%, Drometrizole Trisiloxane (Mexoryl XL) 3%, Terephthalylidene Dicamphor Sulfonic Acid (Mexoryl SX) 2%.

СПФ 60:

Octocrylene 10%, Titanium Dioxide 4.15%, Avobenzone 3.5%, Drometrizole Trisiloxane (Mexoryl XL) 3%, Terephthalylidene Dicamphor Sulfonic Acid (Mexoryl SX) 3%.

Зберігати у темному та сухому місці.

Країна виробник: Франція

Yzc1ZjdjY2
Оповещение
Watch DOG


Сообщить по электронной почте при изменении:


       когда цена падает ниже Грн

        когда товар будет в наличии


Введите ваш e-mail: