Главная »Активні компоненти» Рослинний гліцерин


        

Рослинний гліцерин

На складі

 

Артикул: humgly280622
Вибрати вагу:
Ціна:
33,00 Грн
Оповещение:
Оповещение

в корзину:
  шт.  

INCI:Glycerin

Зовнішній вигляд: в'язка безбарвна рідина

Смак: солодкий

Дозування: 1-15%

Розчинність: у воді

Режим вводу: у водну або активну фазу

Зберігання: у темному місці

Термін придатності: до 10. 24

Країна: Німеччина

Гліцерин - це цукровий спирт, що отримується шляхом нагрівання соєвої, кокосової або пальмової олії, багатої на тригліцериди, має солодкий смак, розчиняється у воді.

Гліцерин є зволожувачем, він допомагає шкірі утримувати вологу, що робить його ефективним зволожуючим засобом. Тобто, гліцерин ефективний для зменшення сухості шкіри, допомагає покращити бар'єрну функцію шкіри. Його рівень pH 6 і відповідає рівню шкіри, що робить його досить м'яким для використання людьми з чутливою шкірою та догляду за дитячою шкірою.

MzhjMGU
Оповещение
Watch DOG


Сообщить по электронной почте при изменении:


       когда цена падает ниже Грн

        когда товар будет в наличии


Введите ваш e-mail: