BIO-CERAMIDYL PURE

На складі

 

Артикул: act/cerpu090222
Вибрати вагу:
Ціна:
127,00 Грн
Оповещение:
Оповещение

в корзину:
  шт.  

INCI: Glycosphingolipids (and) Phospholipids (and) Cholesterol

Зовнішній вигляд: дрібнодисперсний порошок від білого до кремового кольору

Розчинність:

  • в оліях при температурі 80-85оС
  • диспергується у воді при температурі 80-85оС, створюючи однорідний опалесцентний розчин

Дозування: 0,2-0,5%

Режим вводу: на початковому етапі приготування (у воду або в олію кімнатної температури, потім ставимо на водяну баню та нагріваємо до потрібної температури)

Зберігання: у темному та сухому місці, у щільно закритій тарі

Термін придатності: 03.23 (потім ретест)

Країна: Іспанія

Цераміди є ключовими молекулами епідермісу у підтримці зволоженості та цілісності шкірного бар'єру, вони сприяють регулярному оновленню кератиноцитів. Найдальший шар шкіри - роговий шар, складається із сплощених корнеоцитів, між якими знаходяться пластинчасті біологічні шари з церамідів, холестерину та вільних жирних кислот, які захищають шкіру та організм від швидкого зневоднення та зовнішньої агресії. Оскільки цераміди є полярними ОН, вони здатні утворювати водневі зв'язки з молекулами води, що створює сприятливе середовище для проникнення води у шкіру та виходу побічних продуктів клітинного метаболізму. Ці міжклітинні ліпіди відіграють вирішальну роль у водоутримуючій здатності рогового шару, виступаючи як захисник навколишнього середовища від трансепідермальної втрати води (TEWL) та подальшої сухості шкіри.

Співвідношення холестерину, жирних кислот та церамідів відіграє ключову роль у бар'єрній функції. Результати дослідження за участю 24 дітей із важким дерматитом показали, що при заміні зволожуючого засобу на зволожуючий засіб, у складі якого переважали цераміди, помітно покращив їхній стан шкіри. Де значне покращення настало у 22 з 24 пацієнтів у перші три тижні застосування, а у всіх пацієнтів, поліпшення настало після 21 тижня лікування. Де було знижено TEWL (трансепідермальна втрата води) та покращена гідратація, ультраструктура бар'єру і цілісность рогового шару.

BIO-CERAMIDYL являє собою натуральний, високоочищений, концентрований моногалактозил-церамід (глікоцерамід), аналогічний людським епідермальним церамідам, що містить певну кількість холестерину та фосфоліпідів (глікосфінголіпідів 65%, фосфоліпідів 25 і холестеролу приблизно 1 - 3%), що допомагає швидко відновити шкіру після різних пошкоджень.У живих частинах епідермісу (базальний шар і шипуватий шар), міститься стільки ж глікоцерамідів, скільки вільних стеролів або церамідів у поєднанні з фосфоліпідами, які утворюють полярний комплекс, і навпаки, в роговому шарі переважають цераміди і значно менше глікоцерамидів. Там знаходиться переважна кількість вільних жирних кислот, що утворюють роговий шар без полярності. Бар'єрна функція залежить від ламілярних ліпідів, які утримують воду та запобігають надлишку TEWL. На рівні волосся BIO-CERAMIDYL схожий за своєю природою та функціональністю на структуруючі ліпіди волосся та шкіри голови. Внутрішні ліпіди утворюють міжклітинний цемент, беручи участь у злипанні корнеоцитів волосся. Дефіцит же структурних ліпідів робить волосся сухим, тьмяним і пористим.

Властивості:
1. Сфінголіпіди, жирні кислоти і холестерин необхідні функції епідермального бар'єру, утворюючи ламелярні структури, вигнуті завитками в міжкорнеоцитарних просторах.
2. Відновлює гідроутримуючу здатність.
3. Поліпшує стан атопічної шкіри.
4. Відновлює до нормального стану грубу, пересушену, еритематозну, подразнену шкіру. Посилює її захист від пошкоджень, викликаних різними впливами: аніонні поверхнево-активні речовини, розчинники, негативний вплив довкілля.

BIO-CERAMIDYL підходить як для догляду за шкірою, так і для догляду за волоссям.
На рівні шкіри показаний для:
• Креми для догляду за сухою шкірою, що лущиться, огрубілою і сухою.
• Догляд за атопічною шкірою
• Антивіковий догляд (вікова шкіра часто страждає від дефіциту ліпідів, особливо керамідів)
• Зволожуючі засоби (особливо у поєднанні з полісахаридами)
• Засоби для чутливої ​​шкіри, засоби для пошкодженої шкіри рук, ліктів, п'ят
• Захист від сонця
При догляді за волоссям його можна використовувати при:
• Засоби для пошкодженого, сухого волосся
• Засоби для захисту та відновлення волосся
• Шампуні та лосьйони для пористого волосся
• Процедури проти лупи, що покращують структуроутворюючі ліпіди шкіри голови.

Приклади базових рецептур із цим церамідом

Церамід в масляній фазі

Церамид в водній фазі

NjQ5ZWJkZ
Оповещение
Watch DOG


Сообщить по электронной почте при изменении:


       когда цена падает ниже Грн

        когда товар будет в наличии


Введите ваш e-mail: