Fermentoil Shiunko

Червона ферментована олія, природний барвник, протизапальний засіб

На складі

 

Артикул: oilfermshiu141121
Доступність: Доступно
Країна: Корея
Вибрати вагу:
Ціна:
90,00 Грн
Оповещение:
Оповещение

в корзину:
  шт.  

Fermentoil Shiunko

INCI NAME: PseudozymaEpicola/Apricot Kernel Oil/Olive Fruit Oil/Sunflower Seed Oil/Sweet Almond Oil/(Angelica Gigas/Lithospermum Erythorhizon) Root Extract Ferment Extract Filtrate

Зовнішній вигляд: прозора рідина червоного кольору

Розчинність: у оліях

Дозування: 1-100% (як правило 5-10%)

Режим введення: перед емульгуванням або на будь-якій стадії приготування

Зберігання: у прохолодному та темному місці

Термін придатності: 11.25

Країна: Корея

Головні складові масляного екстракту Shiunko (шиунке): Deoxyshikonin, β,β-dimethylacrylshikonin, isobutylshikonin, shikonin, 5,8-dihydroxy-2-(1-methoxy-4-methyl-3-pentenyl)-1,4-naphthale -sitosterol у поєднанні двох ефірів кавової кислоти. Шиконін та його похідні (ацетилшиконін та ізобутироілшиконін) є ключовими активними хімічними речовинами в маслі шиунко (для зручності називатимемо його маслом).

Шиунко - це традиційний склад, що складається з ангелики китайської та пурпурового громвелю.

Пурпурний громвель (Lithospermum erythrorhizon) - сімейство Boraginaceae, традиційно використовувався в Китаї як ліки, а також як барвник для фарбування тканин і харчових барвників. Його вирощують у Китаї, Кореї та інших країнах Азії. Було доведено, що шиконін та його похідні нафтохінону є активними компонентами, які мають широкий спектр ранозагоювальної, протигрибкової, противірусної та антиоксидантної, протипухлинної, дії, а також змінює експресію та функцію хемокінів. Дослідження ангіогенезу показали, що шиконін може інгібувати проліферацію та міграцію ендотеліальних клітин, блокувати експресію інтегрину αvβ3 та інгібувати ангіогенез, індукований меланомою B16 та фактором некрозу пухлини альфа.

Ангеліка китайська (дудник китайський або дягіль) — (Dong Quai) Angelica sinensis, використовується в засобах від вугрів та інших порушень здоров'я шкіри. Є фітоестрогеном, тому, крім протизапальних властивостей, він ще покращує синтез колагену та викликає проліферацію клітин.

Масляний екстракт шиунке сприяє освітленню шкіри. Проводили порівняльний тест з койевой кислотою та олією шиунке 0,01%, 0,05% та 0,1%. Тестами доведено, що у дозуванні 0,1% настає очевидний ефект відбілювання.

Крім відбілюючих та протизапальних якостей, ця олія є природним барвником і надає привабливого зовнішнього вигляду косметичним продуктам. Навіть самий очевидний склад починає грати іншими фарбами і відкривається зовсім з іншого боку. Наприклад, найпростіший карбомеровий гель з додаванням 1,5% олії шиунко стає таким.

А це той же гель, але вже олії шиунко 5%

А це масляна сироватка, де олії шиунко 3%, масляних гіалуронових філерів 3%, Matrixyl 3000 Lipo 3% та вітаміну Е 1%, суміш емолентів до 100%

А ось і сама олія шиунко

 

ZDJlYTc
Оповещение
Watch DOG


Сообщить по электронной почте при изменении:


       когда цена падает ниже Грн

        когда товар будет в наличии


Введите ваш e-mail: