INCI name: AQUA, ACEROLA FRUIT EXTRACT, SACCHAROMYCES FERMENT LYSATE
FILTRATE, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE
Зовнішній вигляд: прозора рідина від жовтого до помаранчевого кольору.
Розчинність: у воді
рН продукту: 4-5
Робочий рН: 2,8-6
Режим вводу: в активну фазу при температурі не вище 45°С
Дозування: 1 – 10%
Зберігання: у сухому та прохолодному місці, уникати потрапляння прямих сонячних променів
Термін придатності: 06.24
Країна: Італія
Екстракт ацероли дуже добре вирівнює тон шкіри, демонструє придушення активності тирозинази, сприяє виробленню колагену та добре зволожує шкіру. Також його використовують для ущільнення шкіри та зміцнення капілярів. Основною особливістю цього екстракту є те, що він містить натуральну L-аскорбінову кислоту у великій кількості. І якщо звичайна аскорбінова кислота дуже швидко окислюється у косметичних засобах, то в екстракті вона залишається стабільною.
Ацерол містить вітамін С, вітаміни групи В, кальцій, залізо, біофлавоноїди, фосфор, яблучну кислоту, пантотенову кислоту, калій, магній і пектин.
Властивості:
- Антиоксидантна дія для захисту шкіри від пошкодження вільними радикалами запобігає передчасному старінню.
- Здатність вирівняти тон шкіри та освітлити її.
- Збільшення вироблення колагену та еластину.
- Підвищення здатності шкіри утримувати вологу.