Сечовина

На складі

 

Артикул: ACа998b0
Доступність: Доступно
Вибрати вагу:
Ціна:
40,00 Грн
Оповещение:
Оповещение

в корзину:
  шт.  

Сечовина

INCI: Urea

Синоніми: карбамід, carbamide (resin), carbamimidic acid, ureaphil, carbonyl diamide
Зовнішній вигляд: кульки білого кольору або гольчастий порошок.
Розчинність: у воді, гліцерині (500 гр/1 літр), пропіленгліколі, водорозчинних екстрактах, Na PCA, кислотах, у спирті (10гр/1 літр) та інших водорозчинних рідинах
Дозування: 0,5 – 20%
• косметика для обличчя та волосся: 0,5-5%
• як кератолік: 10-20%
Чистота: 98%
рН продукту: 7-7,2
Робочий рН: широкий діапазон рН, від дуже кислих до лужних
Режим введення: в активну фазу
Зберігання: у сухому та темному місці, при кімнатній температурі
Термін придатності: 10.26

Сечовина входить до складу природного зволожуючого фактора шкіри, відповідно, входить до складу рогового шару. Зволожуючими факторами є водорозчинні сполуки, у тому числі амінокислоти, пептиди, деякі органічні кислоти, іони, сечовина, лактат, цитрат та PCA натрію.

Сечовина є одним із найефективніших зволожувачів, часто використовується для лікування атопічного дерматиту, екземи та інших нашкірних захворювань. У косметичних засобах її використовують до 20%, а в лікувальних закладах навіть до 30-40% (для лікування псоріазу). Такі високі дози можна використовувати лише під наглядом лікарів!

У невеликих дозах (менше 10%) сечовина сприяє затримці води завдяки надзвичайно гідрофільній природі. Вона утримує молекули води на місці і настає дуже швидкий зволожуючий ефект. При поєднанні 1% концентрату алое, 0,2% алантоїну, 0,5% цераміду-3, 3% олії ши та 2% сечовини – настає моментальний заспокійливий та загоюючий ефект.
При вищому дозуванні (10% - 20%) сечовина має легкий кератолітичний ефект, який дуже корисний для оновлення шкіри, впливаючи на лусочки мертвої шкіри, які характерні для таких станів, як екзема. При 20% сечовину використовую як кератолік для п'ят та огрубілої шкіри рук та ліктів. Знову ж таки, дуже ефективно сечовину для таких цілей використовувати з алантоїном (0,5%) та концентратом алое 5%.
При більш високих дозах, близько 30-40%, його сильні кератолітичні властивості використовуються у фармацевтичних препаратах для більш серйозних терапевтичних цілей (наприклад, для лікування псоріазу).
Дуже ефективно сечовину використовувати з Na PCA (приблизно 3 гр Na PCA на 1 гр сечовини), молочною кислотою (на 1 гр сечовини приблизно 0,7 гр молочної кислоти; оскільки сама сечовина підвищує рН крему на 2 пункти при введенні 1% сечовини), екстрактом алое (1 гр алое на 2 гр сечовини), амінокислотами (0,2 гр усіх амінокислот на 1 гр сечовини), гіалуроновою кислотою (0,01 гр гіалуронової кислоти на 1 гр сечовини), алантоїном (0,2 гр 2 гр сечовини).
Сечовина також є відмінним енхансером, її властивості провідника не поступаються гліцерину (також є добрим провідником). Це відбувається за рахунок гарного зволоження шкіри. Було проведено дослідження, в якому перевірявся вплив сечовини, що покращує проникнення вітаміну А. Склад без сечовини мав нижчу продуктивність, ніж той самий склад, але з додаванням сечовини.

Дуже часто сечовина використовується в лікуванні акне та як кератолік у такому поєднанні: саліцилова кислота 2%, гліколева 5% та сечовина 10%. Нанести суміш 2-3 шари, дати кожному шару висохнути. Змити теплою водою через 15 хвилин, нанести заспокійливий крем.

MzU1NjR
Оповещение
Watch DOG


Сообщить по электронной почте при изменении:


       когда цена падает ниже Грн

        когда товар будет в наличии


Введите ваш e-mail: