Главная »Активні компоненти» Церамид-3 в ліпосомах


        

Церамид-3 в ліпосомах

LACTOMIDE

На складі

 

Артикул: ACа982b0
Доступність: Доступно
Виробник: Швейцария
Вибрати вагу:
Ціна:
118,00 Грн
Оповещение:
Оповещение

в корзину:
  шт.  

LACTOMIDE

INCI: Ceramide NP (and) Milk Lipids (and) Glycerin (and) Aqua (and) Tocopheryl Acetate (and) BHT (and) Chlorhexidine Digluconate

Склад:
– молочні ліпіди: 2-3%
– церамід NP (церамід III): 1%
Зовнішній вигляд: ліпосомальна дисперсія церамідів загурнута в молочні ліпіди
Розчинність: у воді, змішується з гліцерином та пропіленгліколем
Режим вводу:
− у водну або масляну фазу при температурі не вище 60°С
− безпосередньо перед емульгуванням
− в активну фазу
Дозування: 2-5%
Робочий рН: 5,8-7
рН активу: 6-7
Несумісність: зі спиртами (етиловий спирт)
Умови зберігання: Зберігати у темному та прохолодному місці у щільно закритій тарі при температурі від 2°С до 8°С (у холодильнику). Перед використанням рекомендується струшувати.
Термін придатності: 04.23

Наша шкіра складається з кількох шарів. Найвищий - це епідерміс товщиною 75-150 мкм. Його основна функція — захист від механічних пошкоджень, від проникнення чужорідних речовин, вірусів, бактерій. Крім того, він обмежує випаровування води з поверхні шкіри. Епідерміс теж багатошаровий. Клітини нижнього шару діляться, їхні нащадки, яким не вистачає там місця, видавлюються вгору та поступово просуваються до поверхні. Цераміди – це речовини природного походження, тверді або воскоподібні речовини ліпідної природи, що походять від сфінголіпідів, спільно з холестерином та жирними кислотами утворюють бар'єрний ліпідний шар шкіри. При пошкодженні поверхневого шару шкіри цераміди заповнюють «порожнечі», що утворилися в результаті вимивання, знижують проникність шкіри, зменшують втрату води та покращують пружність епідермісу.

LACTOMIDE є водно-гліцериновою ліпосомальною дисперсією цераміду-III, який укладений в оболонку молочних ліпідів. Завдяки такій інкапсуляції, цей продукт дуже швидко зволожує та відновлює шкіру (буквально через 2 години після нанесення). При пошкодженій шкірі втрачається ліпідний баланс, шкіра дуже швидко починає сохнути, тому що через мікротріщини випаровується вода. Шкіра стає шорсткою і дуже запаленою, відчувається свербіж та хворобливі відчуття. Також у міру старіння шкіри, баланс ліпідів та церамідів порушується, викликаючи нестачу гідратації. LACTOMIDE допомагає відновити втрачені ліпіди та цераміди, тим самим покращуючи бар'єрну функцію шкіри та рівень її зволоження.

Молоко є дуже цінною та поживною речовиною, яка закладена природою як їжа для немовлят (людських або тварин). Цей продукт дуже калорійний, містить усі необхідні амінокислоти та вітаміни, які необхідні для розвитку організму. Молочні ліпіди, це виділена та очищена фракція молока, яка містить усі корисні речовини, що перебувають у молоці (вітаміни, жири та амінокислоти). Молочні ліпіди мають властивість інкапсуляції інших речовин (створюють капсулу) та за рахунок своєї ліпофільної структури, проникають у глибокі шари шкіри.

Молочні ліпіди відповідають відразу за кілька функцій:

доставка активних речовин;
зволоження та харчування шкіри;
відновлення шкіри.

Церамід III є будівельним цементом для шкіри, він відповідає за:

склеювання клітин шкіри, тим самим запобігає виникненню пошкоджень та втрати води;
підтримує оновлення природного захисного шару шкіри та утворює ефективний бар'єр проти втрати вологи;
завдяки гарному зволоженню та живленню, шкіра швидко відновлюється та розгладжується.

Церамід III отриманий шляхом біоферментації, його молекула ідентична шкірі людини, має ту ж стереохімічну конфігурацію, що і цераміди людини. Підходить для довгострокового захисту та відновлення чутливої, подразненої, вікової та сухої шкіри.

In-vivo тести:

Під час тесту було продемонстровано зниження TEWL. LACTOMIDE зміцнює епідермальний бар'єр і, таким чином, шкіра зберігає свій рівень гідратації.

Зниження трансепідермальної втрати води у відсотках LACTOMIDE у порівнянні з плацебо. Варіюється у відсотках (%).

Через 30 хвилин після нанесення на шкіру LACTOMIDE та плацебо.
Через 1 годину після нанесення на шкіру LACTOMIDE і плацебо.
І через 3 години після після нанесення на шкіру LACTOMIDE і плацебо

LACTOMIDE знижує трансепідермальну втрату води (дослідження на випаровування) на -11% TEWL. Підтримує цілісність рогового шару та захищає шкіру.


Corneometric тест – збільшення водоутримуючої здатності LACTOMIDE в (%).

Захисну функцію шкіри виконує роговий шар: це як цегляна стіна в будинку, де корнеоцити є цеглою, а ліпідні пластинки виступають як розчин. LACTOMIDE покращує структуру ліпідних платівок.

LACTOMIDE на 25% підвищує водоутримуючу здатність шкіри порівняно з плацебо.

Косметичне застосування LACTOMIDE:

LACTOMIDE використовується у кремах ДМС, у лікувальних засобах для лікування нашкірних захворювань (дерматит, екзема, розацеа, ксероз тощо), швидко та ефективно зволожує шкіру, відновлює цілісність шкірного бар'єру. Також використовується в кремоподібних зволожуючих масках для зміцнення та відновлення нігтів як у профілактичних, так і в медичних цілях. Він виступає як речовина, що має здатність концентрувати і утримувати вологу на поверхні нігтів та шкіри. При попаданні в тверді полімери лактомід надає їм еластичність. У косметичній промисловості його використовують у кремах, сироватках, тоніках, лаках для волосся, лаках для нігтів, а також додають у туш для вій. Виробник також стверджує, що LACTOMIDE має невелику емульгувальну властивість, тому його також часто застосовують як загусник емульсій і стабілізатор піни (шампуні, засоби для зняття макіяжу, гелі для душу).

Застосування у косметичних засобах:

1. Косметичні засоби для зволоження шкіри.
2. Спеціальні засоби для сухої та чутливої ​​шкіри.
3. Косметичні засоби проти старіння та проти утворення зморшок.
4. Захисні та поживні косметичні засоби для догляду за обличчям (креми, лосьйони, молочко, вершки тощо).
5. Косметичні засоби для догляду за тілом (лосьйони для тіла, креми для тіла і т.д.).
6. Засоби для чищення (шампуні, гелі для душу, засоби для зняття макіяжу).
7. Оскільки LACTOMIDE легко вбудовується в жирну фазу, цей актив можна використовувати в декоративній косметиці (туш, помада, підводки, тіні тощо).

Дія LACTOMIDE:

a) Має регенеруючу та вологорегулюючу дію.
b) Знижує TEWL на 11% за 2 години.
c) Підтримує високий рівень зволоження шкіри.
d) На 25% збільшує водоутримуючу здатність шкіри.
e) Покращує конституцію та структуру рогового шару.

Властивості LACTOMIDE:

1) Компенсує втрату церамідів внаслідок природного старіння чи пошкодження шкіри.
2) Зміцнює бар'єрні функції шкіри.
3) Зводить до мінімуму подразнення шкіри.
4) Живить шкіру необхідними ліпідами молока.
5) Запобігає трансепідермальній втраті води (TEWL).
6) Уповільнює процес старіння шкіри.
7) Відновлює роговий шар.

Країна: Швейцарія

LACTOMIDE

INCI: Ceramide NP (and) Milk Lipids (and) Glycerin (and) Aqua (and) Tocopheryl Acetate (and) BHT (and) Chlorhexidine Digluconate
Состав:
– молочные липиды: 2-3%
– церамид NP ( церамид III): 1%
Внешний вид: липосомальная дисперсия церамидов заключенный в оболочку молочных липидов
Растворимость: в воде, смешивается с глицерином и пропиленгликолем
Режим ввода:
− в водную или масляную фазу при температуре не выше 60°С
− непосредственно перед эмульгированием
− в активную фазу
Дозировки: 2-5%
Рабочий рН: 5,8-7
рН актива: 6-7
Несовместимость: со спиртами (этиловый спирт)
Условия хранения: Хранить в темном и прохладном месте в плотно закрытой таре при температуре от 2°С до 8°С (в холодильнике). Рекомендуется встряхивать перед использованием.

Наша кожа состоит из нескольких слоев. Самый верхний – это эпидермис толщиной 75−150 мкм. Его основная функция — это защита от механических повреждений, от проникновения чужеродных веществ, вирусов, бактерий. Кроме того, он ограничивает испарение воды с поверхности кожи. Эпидермис тоже многослоен. Клетки нижнего слоя делятся, их потомки, которым не хватает там места, выдавливаются вверх и постепенно продвигаются к поверхности. Церамиды – это вещества природного происхождения, твердые или воскоподобные вещества липидной природы, которые происходят от сфинголипидов, совместно с холестерином и жирными кислотами образуют липидный барьерный слой кожи. При повреждении поверхностного слоя кожи церамиды заполняют «пустоты», образовавшиеся в результате вымывания, снижают проницаемость кожи, уменьшают потерю воды и улучшают упругость эпидермиса.

LACTOMIDE представляет собой водно-глицериновую липосомальную дисперсию церамида-III, который заключен в оболочку молочных липидов. Благодаря такой инкапсуляции, данный продукт очень быстро увлажняет и восстанавливает кожу (буквально через 2 часа после нанесения). При поврежденной коже теряется липидный баланс, кожа очень быстро начинает сохнуть, так как через микротрещинки уходит вода. Кожа становится шершавой и очень воспаленной, ощущается зуд и болезненные ощущения. Также по мере старения кожи, баланс липидов и церамидов нарушается, вызывая недостаток гидратации.
LACTOMIDE помогает заменить эти потерянные липиды и церамиды, тем самым улучшая барьерную функцию кожи и уровень ее увлажнения.

Молоко является очень ценным и питательным веществом, которое заложено природой, как пища для младенцев (человеческих или животных). Этот продукт очень калорийный, содержит все необходимые аминокислоты и витамины, которые необходимы для разывития организма. Молочные липиды, это выделенная и очищенная фракция молока, которая содержит все полезные вещества, находящиеся в молоке (витамины, жиры и аминокислоты). Молочные липиды имеют свойство к инкапсуляции других веществ (создают капсулу), и, за счет своей липофильной структуры, проникают в глубокие слои кожи.

Молочные липиды отвечают сразу за несколько функций:

  • доставка активных веществ;
  • увлажнение и питание кожи;
  • восстановление кожи.

Церамид III является строительным цементом для кожи, он отвечает за:

  • склеивание клеток кожи, тем самым предотвращает возникновение повреждений и потери воды;
  • поддерживает обновление естественного защитного слоя кожи и образует эффективный барьер против потери влаги;
  • благодаря хорошему увлажнению и питанию, кожа быстро восстанавливается и разглаживается.

Церамид III  получен путем биоферментации, его молекула идентична коже человека, имеет ту же стереохимическую конфигурацию, что и церамиды человека. Подходит для долгосрочной защиты и восстановления чувствительной, раздраженной, возрастной и сухой кожи.

In-vivo тесты:

В ходе теста было продемонстрировано снижение TEWL. LACTOMIDE укрепляет эпидермальный барьер и таким образом, кожа сохраняет свой уровень гидратации.

Снижение трансэпидермальной потери воды в процентах — LACTOMIDE по сравнению с плацебо. Варьируется в процентах (%).

  • Через 30 минут после нанесения на кожу LACTOMIDE и плацебо.
  • Через 1 час после нанесения на кожу LACTOMIDE и плацебо.
  • И через 3 часа после после нанесения на кожу LACTOMIDE и плацебо

LACTOMIDE снижает трансэпидермальную потерю воды (исследование на испарение) на –11% TEWL. Поддерживает целостность рогового слоя и защищает кожу.


 

Corneometric тест – увеличение водоудерживающей способности LACTOMIDE в (%).

Защитную функцию кожи выполняет роговой слой: это кирпичная стена, в которой корнеоциты являются кирпичами, а липидные пластинки выступают в качестве раствора. LACTOMIDE улучшает структуру липидных пластинок. LACTOMIDE на 25% повышение водоудерживающей способности кожи по сравнению с плацебо.

Косметическое применение LACTOMIDE:

LACTOMIDE используется в кремах ДМС, в лечебных средствах для лечения накожных заболеваний (дерматит, экзема, розацеа, ксероз и т.д.), быстро и эффективно увлажняет кожу, востанавливает целостность кожного барьера. Также используется в кремообразных увлажняющих масках для укрепления и восстановления ногтей как в профилактических, так и в медицинских целях. Он выступает в качестве вещества, обладающего способностью концентрировать и удерживать влагу на поверхности ногтей и кожи. При попадании в твердые полимеры лактомид придает им эластичность. В косметической промышленности его используют в кремах, сыворотках, тониках, лаках для волос, лаках для ногтей, а также добавляют в тушь для ресниц. Производитель также утверждает, что LACTOMIDE обладает небольшим эмульгирующим свойством, поэтому его также часто применяют как загуститель эмульсий и стабилизатор пены (шампуни, средства для снятия макияжа, гели для душа).

Применение в косметических средствах:

1. Косметические средства для увлажнения кожи.
2. Специальные средства  для сухой и чуствительной кожи.
3. Косметические средства против старения и против образования морщин.
4. Защищаюшие и питательные косметические средства по уходу за лицом (кремы, лосьоны, молочко, сливки и т.д.).
5. Косметические средства по уходу за телом (лосьоны для тела, кремы для тела и т.д.).
6. Очищающие средства (шампуни, гели для душа, средства для снятия макияжа).
7. Так как LACTOMIDE легко встраивается в жирную фазу, этот актив можно использовать в декоративной косметике (тушь, помада, подводки, тени и т.д.).

Действие LACTOMIDE:

a) Имеет регенерирующее и влагорегулирующее действие.
b) Снижает TEWL на 11% через 2 часа.
c) Поддерживает высокмй уровень увлажнения кожи.
d) На 25% увеличивает водоудерживающую способност.ь кожи.
e) Улучшает конституцию и структуру рогового слоя.

Свойства LACTOMIDE:

1) Компенсирует потерю церамидов в результате естественного старения либо при повреждениях кожи.
2) Укрепляет барьерные функции кожи.
3) Сводит к минимуму раздражение кожи.
4) Питает кожу необходимыми липидами молока.
5) Предотвращает трансэпидермальную потерю воды (TEWL).
6) Замедляет процесс старения кожи.
7) Восстанавливает роговой слой.

Страна: Швейцария

ZTAxYTU2
Оповещение
Watch DOG


Сообщить по электронной почте при изменении:


       когда цена падает ниже Грн

        когда товар будет в наличии


Введите ваш e-mail: