Кофеїн

На складі

 

Доступность: На складе √ Товар в наличии
Артикул: ACа868g00
Доступність: Доступно
Виробник: Германия
Вибрати вагу:
Ціна:
48,00 Грн
Оповещение:
Оповещение

в корзину:
  шт.  

Кофеин/Caffeine

INCI: Caffeine

Зовнішній вигляд: білий порошок
Розчинність: розчинний у гарячій воді
Запах: характерний
Дозування: 0,5 -10%
• в косметичні засоби для тіла: 3-5% (антицелюлітні сироватки 10%)
• у косметичні засоби для особи: 1-3%
• у косметичні засоби для очей: 0,5–1%
Спосіб вводу: розчинити в частині водної фази (додати до або після нагрівання), можна відразу вводити у водну фазу на початковому етапі приготування
Зберігання: у сухому та прохолодному місці, у щільно закритій тарі
Термін придатності: до 09.25

Застосування кофеїну в косметиці:

Кофеїн має властивість - прискорювати обмін речовин. Завдяки цій властивості кофеїн входить до складу багатьох антицелюїтних засобів. До того ж кофеїн сприяє виведенню зайвої рідини, тому його часто вводять у протинабрякові засоби. Ефективно допомагає відновити еластичність шкіри, активізує процеси клітинного омолодження, добре тонізує шкіру. Він також, проявляє свої заспокійливі та антиоксидантні ефекти, допомагає у захисті шкіри від ушкоджень, спричинених ультрафіолетовим випромінюванням.

Дуже добре працює у поєднанні з низькомолекулярною гіалуроновою кислотою, шкіра дуже швидко стає пружною. А з екстрактом равлика та кверцетином — щоб позбавитись розтяжок на шкірі.

Властивості

виявляє виражену лімфодренажну та ліполітичну («жироспалювальну») дію, посилює мікроциркуляцію крові, активізує клітинний метаболізм;
усуває темні кола та «мішки» під очима;
тонізує та підтягує шкіру;
має антиоксидантну дію, захищає шкіру від УФ випромінювання;
надає стимулюючу дію на волосяні фолікули (покращує ріст волосся).

Країна: Німеччина

YzFlOD
Оповещение
Watch DOG


Сообщить по электронной почте при изменении:


       когда цена падает ниже Грн

        когда товар будет в наличии


Введите ваш e-mail: