Главная »Емоленти» CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE


        

CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE

Поповнює нестачу ліпідів

На складі

 

Артикул: e817b0
Доступність: Доступно
Виробник: Франция
Вибрати вагу:
Ціна:
63,00 Грн
Оповещение:
Оповещение

в корзину:
  шт.  

CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE

INCI: CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE

Інші назви - CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CAPRYLIC/CAPRIC ACID TRIGLYCERIDE; DECANOIC ACID, ESTER WITH 1,2,3-PROPANETRIOL OCTANOATE; DECANOIC ACID, ESTER WITH 1,2,3-PRPANETRIOL OCTANOATE; DECANONIC ACID, ESTER WITH 1,2,3-PROPANETRIOL
Походження: каприлові тригліцериди витягуються з ядра або м'якоті зрілого кокосу
Зовнішній вигляд: безбарвна прозора масляна рідина
Запах: ні
Дозування: до 100%
Розчинність: в оліях та інших ліпідах
Зберігання: у сухому, темному місці при кімнатній температурі
Термін придатності: 08.25

Тригліцериди каприлової та капринової кислот – заповнюють нестачу ліпідів у міжклітинному цементі, насичують шкіру жировими компонентами та обмежують трансепідермальну втрату води. Зменшують ризик проникнення шкідливих зовнішніх факторів углиб шкіри.

Каприлові тригліцериди – нежирний емолент, з дуже легкою вагою, швидко поглинається шкірою. Сумісний з більшістю типів шкіри, що робить його відмінним засобом для використання в різних косметичних виробах. Каприлові тригліцериди є фракцією кокосової олії. Цей емолент має дуже тривалий термін зберігання і є відповідним носієм для ефірних олій, рослинних екстрактів, інших активних та функціональних компонентів. Він використовується в косметичних продуктах як пом'якшувальний засіб, "створюючи" шкірний бар'єр, утворює на шкірі щільний, нежирний водостійкий шар, що оберігає шкіру від втрати води та несприятливого впливу зовнішніх факторів. Є чудовим розчинником для сонцезахисних фільтрів, жиророзчинних вітамінів та інших речовин. Адже якщо активні речовини рівномірно розподілені в косметичному продукті, вони краще проникатимуть у шкіру. Це стосується і сонцезахисних фільтрів, звичайно, вони не проникнуть крізь роговий шар, оскільки мають високу молекулярну масу, але при рівномірному розподілі, УФ фільтри нададуть велику протекцію від агресивного ультрафіолетового випромінювання.

Застосування: декоративна та сонцезахисна косметика, засоби для догляду за шкірою, за тілом, як розчинник та база для висококонцентрованих активів.

Країна: Франція

OTg4M
Оповещение
Watch DOG


Сообщить по электронной почте при изменении:


       когда цена падает ниже Грн

        когда товар будет в наличии


Введите ваш e-mail: