Главная »» LYSOFIX LIQUID


        

LYSOFIX LIQUID

На складі

 

Артикул: emulsLYSOLIQ261123
Вибрати вагу:
Ціна:
90,00 Грн
Оповещение:
Оповещение

LYSOFIX LIQUID

INCI: Glycerin (and) Glycine Soja (Soybean) Seed Extract

Зовнішній вигляд: в'язка рідина коричневого кольору

Розчинність: у воді, змішується з оліями. При додаванні у воду, слід просто розмішати вінчиком або мішалкою на низьких обертах і ви отримаєте однорідну рідину.

Дозування: 

  • як самостійний емульгатор: 3-5%
  • як со-емульгатор: 1-3%

Оптимальний диапазон рН для приготування: емульсій: 4-8

Режим вводу: в водну фазу на початковому етапі приготування

Термін придатності: 04.25

Зберігання: в прохолоному та темному місці

Країна: Франція

Характеристики: 

Натуральний міцелярний емульгатор O/W
• Холодний процес
• Емульгує без загустіння, тобто для отримання плотних емільсій потрібно додавати гелеутворювачі та загусники
• Висока сумісність з пігментами та фізичними/хімічними УФ-фільтрами
• Сумісність з різними маслами
• Ефективне диспергування пігменту
• Широкий вибір фактур та текстур емульсії

• Дуже текучі текстури
• Шовковисті текстури з елегантним відчуттям після
• Легко наноситься на шкіру
• Легке та нежирне відчуття після, навіть із високим вмістом олії

Якості:

• Ідеальна біосумісність і толерантність
• Зволожує та заспокоює шкіру
• Підсилювач ефективності: біодоступність і час вивільнення активних інгредієнтів
• Покращене виробництво колагену та еластину для здорового вигляду шкіри

• Лізолецитин природного походження
• Екологічно чистий

LYSOFIX LIQUID це лізолецитин, який містить також лізофосфатидну кислоту (LPA), що допомагає нам в приготуванні міцних та лікувальних косметичних засобів.  Лізолецитин - фосфоліпід, який зміцнює клітинну мембрану, сприяє відновленню та загоєнню шкіри, запобігає втраті вологи. Одним словом, він сприяє нормалізації функціонування ліпідного бар'єру рогового шару. При приготуванні емульсій він дозволяє отримувати ламелярні та ліпосомальні композиції. Крім цього, лізолецитин багатий на лінолеву та ліноленову кислоти, тому буде ідеальним засобом для лікування нашкірних захворювань (псоріаз, дерматит, екзема, ксероз тощо) та акне, сприяє звуженню пор. Ліноленова кислота з фосфоліпідів проникає досить глибоко в шкіру і працює там як будівельний матеріал, вбудовуючись до складу власних церамідів, тим самим зміцнюючи бар'єр шкіри та відновлюючи її функції. Лізоцетин також зміцнює волосся і запобігає його випаданню. Завдяки зміцненню клітинної мембрани, волосся зміцнюється по всій довжині і набуває здорового блиску. Він нормалізує функціонування коренів волосся, а також стимулює їх ріст.

Переваги:

Дозволяє створювати ліпосомальні емульсії холодним і гарячим способом.
Дозволяє і допомагає розчиняти складні компоненти, такі як альфа ліпоєва кислота, коензим Q-10, ферулова кислота, азелаїнова і т.д.
Стабілізує нестабільні компоненти та запобігає або уповільнює їх окислення.

На сьогоднішній день велика кількість людей страждає від розширених пор і симптомів, пов'язаних з такими станами, як суха, чутлива або гіперреактивна шкіра. Фахівці пов'язують такий стан із порушеннями функціонування в ліпідному бар'єрі рогового шару. Причинами таких явищ можуть бути агресивні миючі та очищувальні засоби, велика кількість агресивних забруднюючих частинок у повітрі, особливо у великих містах, погана екологія тощо, які можуть ініціювати окислення шкірного сала. Саме собою, шкірне сало, не комедогенно, але при окисленні, пори забиваються. Як результат - кількість людей, які вважають свою шкіру сухою, роздратованою, комедогенною і дуже чутливою весь час збільшується, у них відбувається порушення бар'єрної функції шкіри.

Вчені та косметологи вже давно дійшли висновку, що при включенні в косметичні засоби фосфоліпідів та їх похідних значно збільшується зміцнення шкірного бар'єру. Лізофосфатидна кислота (LPA) - це похідне соєвого лецитину - фосфатований ефір гліцерину, який отримують шляхом видалення холіну з молекули лецитину. LPA в косметиці контролює себоконтроль, зменшує пори, зміцнює шкіру, що призводить до скорочення зморшок, відновлює шкірний бар'єр і посилює проникнення активних компонентів. LPA проникає досить глибоко в шкіру людини і працює як будівельний матеріал. Він включається в склад власних церамідів шкіри і сприяє зміцненню її бар'єрних функцій і пригнічує розвиток таких процесів як акне, жирна або суха шкіра, розширені пори, зморшки, які виникли через надзвичайну сухість шкіри, а також полегшує такі стани, як нейродерміт і псоріаз. Також сприяє виробленню колагену та еластину.

Конусоподібна форма лізофосфоліпідів дозволяє Lysofix™ створювати емульсії O/W з міцелярною структурою з дрібними крапельками. Міцелярна структура надає Lysofix™ універсальний профіль для широких можливостей текстур. Емульсії завжди виходять стабільними але потрібен гелеутворювач!

ККМ (критична концентрація міцел) - це концентрація поверхнево-активної речовини, вище якої утворюються міцели.
Низька ККМ гарантує дрібні краплі олії та надає поверхнево-активній речовині солюбілізуючі та очищувальні властивості.

СУМІСНІСТЬ

Потужні емульгуючі властивості:
- До 60% масляної фази лише з 5% Lysofix™ Liquid
- До 20% масляної фази лише з 3% Lysofix™ Liquid
• Діапазон pH: 4-8
• Висока сумісність
‐ Всі види масляних фаз
- Пігменти та перламутри
- Хімічні та фізичні УФ-фільтри
- Гліколі
- Системи консервації
• HLB: 13 ± 2

ПОРАДИ ЩОДО ФОРМУЛЮВАННЯ
• Використання гелеутворювача/суспендуючого агента є обов'язковим для стабільності емульсії
• Стабільність емульсії, посилена додаванням гелеутворювача/суспендуючого агента, загусників, коемульгаторів
• Консерванти на основі поверхнево-активних речовин: їх рекомендується додавати в кінці формули, щоб запобігти утворенню піни. Але якщо ви використовуєте як консервант Cosphaderm Leo, то його додаємо на початку приготування, теж в водну фазу.
Щоб створити рідку основу, синергічні властивості Heliofeel™ з Lysofix™ Liquid покращують стабільність емульсії та дисперсію мінерального пігменту без збільшення в’язкості. При поєднанні цих двох емульгаторів ви отримаєте рідкі але дуже стабільні  емільсії!

Lysofix™ Liquid - миттєве зволоження

Lysofix™ Liquid надає майже меттєве зволоження з пролонгованою дією, при цьому прибирає відчуття зуду та усуває подразнення

Заспокоювальна дія виникає завдяки LPA – активний фосфоліпід, спеціально створений для більш якісного зволоження шкіри та покращеного диференціювання клітин і є важливим елементом клітинних мембран. LPA прискорює синтез церамідів у шкірі, регулює потоки води та розчинені в ній речовини, такі як іони кальцію (Са2+), вони ж у свою чергу, є основним фактором диференціювання клітин. Лізофосфадитна кислота сприяє збалансованому бар'єру шкіри, кращому диференціюванню клітин, поліпшенню щільного контакту, що призводить до зменшення розміру пор.

Lysofix™ Liquid - розчинення пігментів та приготування декоративної косметики

Lysofix™ Liquid являєтесь прекрасним розчинником для пігментів та сонцезахисних фільтрів, включаючи диоксид титану та оксиду цинка.

Lysofix™ Liquid - прекрасний засіб для виготовлення міцелярних вод. Не подразнює шкіру, дуже швидко зволожує і допомагає в усуненні чорних  цяточок на шкірі.

 

Lysofix™ підвищує біодоступність як маслорозчинних, так і водорозчинних активних інгредієнтів, збільшуючи їхню проникність через роговий шар шкіри. Утворюючи резервуар активних молекул у роговому шарі шкіри, Lysofix™ забезпечує максимальну ефективність, зберігаючи цілісність шкіри.

Lysofix™ надає прекрасні сенсорні якості, м'які та ніжні емульсії з силіконовим відчуттям

NDY5N
Оповещение
Watch DOG


Сообщить по электронной почте при изменении:


       когда цена падает ниже Грн

        когда товар будет в наличии


Введите ваш e-mail: