Главная »» Silk Amino Acids PF


        

Silk Amino Acids PF

Амінокислоти шовку

На складі

 

Артикул: act/c.sil230722
Вибрати вагу:
Ціна:
58,00 Грн
Оповещение:
Оповещение

в корзину:
  шт.  

Амінокислоти шовку

INCI: Silk Amino Acids

Консервант: Benzil Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
Зовнішній вигляд: прозора або злегка каламутна рідина жовтого кольору
Розчинність: водорозчинний
Запропоновані рівні використання: 1,0–5,0 %.
рН: 3,5-7
Пропоновані галузі застосування: зволоження
Рекомендації щодо складання рецептури: додайте у водну або охолоджувальну фазу рецептури
Зберігання: у захищеному від прямого світла та вологи місці при температурі 10–25°C
Термін придатності: 04.24

Країна: США

Амінокислоти шовку, це низькомолекулярні фракції, які одержують шляхом гідролізу з чистих шовкових волокон. Аміноксилоти шовку це високоефективний зволожувач і завдяки високому ступеню зволоження, шкіра та волосся набувають блиску та сяйва.

Амінокислоти шовку – це суміш пептидів серицину (білок натурального шовку). Містять дуже багато серину та гліцину, а також аспарагінову кислоту. Ці амінокислоти беруть участь у біосинтезі інших необхідних амінокислот, а також сфінголіпідів, є джерелом для побудови білків. Амінокислоти шовку за рахунок зволожуючої та поживної дії надають регуляторну дію на рівень меланіну в шкірі, активізують регенерацію шкірних покривів, сприяють загоєнню ран, рубців, розгладжуванню зморшок.
Амінокислоти шовку також благотворно впливають і на волосся, за рахунок своєї низької молекулярної маси вони легко проникають у волосяну цибулину, доставляючи волоссю необхідні поживні елементи та вологу. Сприяють регенерації пошкодженого волосся, а на їх поверхні утворюють захисну плівку, що надає їм блиск, еластичність, а також захищає волосся від несприятливих впливів. Крім того, захисна плівка сприяє утриманню вологи у волоссі, що надає волоссю м'якість.

Дія та властивості:
мають високу здатність зв'язувати воду;
шовк чудово поглинає жири, що дозволяє застосовувати його у догляді за волоссям із підвищеною жирністю;
пригладжують лусочки кутикул;
заповнюють собою ушкоджені ділянки;
полірують поверхню волосся;
відновлюють природний захисний шар шкіри та волосся;
повертає волоссю природний здоровий блиск та шовкове сяйво;
ефективно зволожує і живить.

Активна фаза кондиціонера для волосся
2% аміноксилот шовку
2% кератину
2% центели азіатської е-кт
2% НУФ Prodew 500

Аминокислоты шелка

INCI: Silk Amino Acids

Консервант: Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
Внешний вид: прозрачная или слегка мутноватая жидкость желтого цвета
Растворимость: водорастворимый
Предлагаемые уровни использования: 1,0–5,0 %.
рН: 3,5-7
Предлагаемые области применения: увлажнение
Рекомендации по составлению рецептуры: добавьте в водную или охлаждающую фазу рецептуры
Хранение: в защищенном от прямого света и влаги месте при температуре 10–25 °C
Срок годности: 04.24

Страна: США

Аминокислоты шелка, это низкомоллекулярные фракции, которые получают путем гидролиза из чистых шелковых волокон. Аминоксилоты шелка это высокоэффективный увлажнитель и благодаря высокой степени увлажнения, кожа и волосы преобретают блеск и сияние.

Аминокислоты шелка – это смесь пептидов серицина (белок натурального шелка). Содержат очень много серина и глицина, а также аспарагиновую кислоту. Эти аминокислоты участвуют в биосинтезе других необходимых аминокислот, а также сфинголипидов, являются источником для построения белков. Аминокислоты шелка за счет увлажняющего и питательного действия оказывают регуляторное действие на уровень меланина в коже, активизируют регенерацию кожных покровов, способствуют заживлению ран, рубцов, разглаживанию морщин. 
Аминокислоты шелка также благотоворно воздействуют и на волосы, за счет своей низкой молекулярной массы они легко проникают в волосяную луковицу, доставляя волосам необходимые питательные элементы и влагу. Способствуют регенерации поврежденных волос, а на их поверхности образуют защитную пленку, придающую им блеск, эластичность, а также защищающую волосы от неблагоприятных воздействий. Кроме того, защитная пленка способствует удержанию влаги в волосах, что придает волосам мягкость.
Действие и свойства:
  • обладают высокой способностью связывать воду;
  • шелк прекрасно поглощает жиры, что позволяет применять его в уходе за волосами с повышенной жирностью;
  • приглаживают чешуйки кутикул;
  • заполняют собой поврежденные участки;
  • полируют поверхность волоса;
  • восстанавливают естественный защитный слой кожи и волос;
  • возвращает волосам естественный здоровый блеск и шелковое сияние;
  • эффективно увлажняет и питает.

Активная фаза кондиционера для волос

2% аминоксилот шелка
2% кератина
2% центеллы азиатской э-кт
2% НУФ Prodew 500

MjJkZjE4Y
Оповещение
Watch DOG


Сообщить по электронной почте при изменении:


       когда цена падает ниже Грн

        когда товар будет в наличии


Введите ваш e-mail: